LOST

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    288

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
^ Ти кога ќе мењаш ник?

Ништо не доаѓа блиску до Lost :) Јас додуша ја почнав Фринџ ама не ми фати око. Имам некои две сезони низ дома, чекам да дојде зима. А ќе дојде, кажаа на Game of Thrones.

Член од
17 септември 2008
Мислења
642
Поени од реакции
485
Малку доцнам за разлика од вас, но ја изгледав лост цела (за некои си 2 недели) и искрено сум импресиониран...секоја чест (иако си стојам на своето дека Fringe е за мене подобра серија)...
Дајте некој предлог за добра мистерија, само да не е Alias, persons unknown, Fringe...ги имам гледано тие :)

Член од
1 март 2009
Мислења
8.633
Поени од реакции
10.353
Малку доцнам за разлика од вас, но ја изгледав лост цела (за некои си 2 недели) и искрено сум импресиониран...секоја чест (иако си стојам на своето дека Fringe е за мене подобра серија)...
Дајте некој предлог за добра мистерија, само да не е Alias, persons unknown, Fringe...ги имам гледано тие :)

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Дјуд...

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Fringe, not even close. Две оценки подоле паѓа само ради оливија и таа со лошата фризура. annoying bitches.

Дај остајте ја нека умре темава, сакам да заборавам на разочарувањето и потрошеното време на серијава.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Е бе, дури и во игри си играат курот со LOST.

Во Batman: Arkham City во разговор помеѓу Џокер и Бетмен, овој Dark Knight-ов го прашува Џокер кај ги крие лекови бла бла...и Џокер влага во подолг монолог за "откривање тајни".

"Демек, нели е тапа кога гледаш нешто, има мистерија, очекувања, коинциденции и на крај кога ти ја кажуваат тајната, оп разочарување? (Мене уште од тука на LOST ме врти али си викам ај). Демек, нели е боље некогаш да остане све тоа мистерија?

Пошо вака со години се замараш и (пазете ова), на крај како у курац завршија во ЦРКВА?!"

Epic момент на Џокерот дефинитивно, прописно ругање на LOST. Уште на youtube да го стават, пошо ја не можам толку добро да го раскажам вака...

Еве го да му ебам матер...

Бај д веј, гласот на Џокер е Mark Hamill.

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.802
Поени од реакции
1.522
Nekoj da dade torent od ovie "missing pieces"? Koga izlegle?
Ги имаш на youtube сите брат. Еве ја првата па од десно терај ги сите надолу :)

Не се нешто посебно.
13 се, во траење од по 2-3 минути. Делови што решиле да не ги вметнат во серијалот мада и не е лошо да се погледнат... Интересна е 13 додуша....

Изгледај ги де :)
--- надополнето: 5 јануари 2012 во 19:38 ---
p.s. И да, серијата беше добра.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Секоја серија има исфрлени сцени, се крати материјалот за да се постигне минутажата. Ваквите работи обично ги ставаат како додаток ако издадат ДВД и слично.

Kajgana Shop

На врв Bottom