- Член од
- 5 август 2008
- Мислења
- 6.012
- Поени од реакции
- 5.332
http://www.systemrequirementslab.com/cyri/intro.aspxЌе можам да ја играм со оваа конфигурација?
- Pentium B960 DualCore
- 4 GB DDR3 RAM
- Intel HD 2000
Повели провери си
http://www.systemrequirementslab.com/cyri/intro.aspxЌе можам да ја играм со оваа конфигурација?
- Pentium B960 DualCore
- 4 GB DDR3 RAM
- Intel HD 2000
Пусто срце јуначко не издржа и и даде уште една шанса на ПЕС 12, само заради инспирацијата која ја добив од Ајакс кој одигра одлично против Манчестер, а сепак испадна. И така си почнав сезона НА РЕГУЛАР. Во првенството по 8 кола 8-0-0. Во ЛШ група со Валенсија, Барса и Баерн . Првите три ги губам, нормално. И одма тој асистентот дебилен абе вака така.....ти се зајануваат со отказ. Како бе!?!?! 8-0-0 во првенството, отказ а??!!?? И ко тргна играта против мене....после тие 8-0-0 направив 0-2-4 со екипи како Хераклес, Ден Хаг, Ексцелзиор...почнаа нервите и капак на се беше дуелот со Валенсија, демек решавачки ова она ако не тепам, отказ. Не да не тепам!!!...абе 0-5 Како се браните на чудово јас не можам да сфатам. Еве нешто што успеав да снимам од многуте нервози кои ги нуди играва:
ЗОШТО, КАКО!!!!
Играч со 80 како Гиан Асамоа ми го прави овој дебилен кикс. Да видам cpu со играч со 60 каков волеј ќе мавнеше овде...
и ова кога веќе се знаеше се си играв курташак со голмано и после моите се враќаат назад да спасат и демек да смирам ситуација СОСЕМ МАЛЦЕ, СОСЕМ!!!! го полнам тоа за подавање на најблискиот играч...и гледајте ви се молам со која силина замина топката у курац!!!
Back to PES 11...
Ништо од ова не важи за играчите на комјутеротпрвиот клип грешка на играчот се дешава тоа,
на вториот клип играчот нема доволно jump статс и не е доволно висок затоа му избега топката а на третиот клип затоа што држиш право и десно додека полниш шут ја шутира ептен у страна во такви ситуации треба само право да држи или па немора ни право да држиш
Брат дај сними една цела утакмица на 5 мин или па барем едно полувреме, оти стварно неможам да сватам како мојш на регулар да губиш?!Пусто срце јуначко не издржа и и даде уште една шанса на ПЕС 12, само заради инспирацијата која ја добив од Ајакс кој одигра одлично против Манчестер, а сепак испадна. И така си почнав сезона НА РЕГУЛАР. Во првенството по 8 кола 8-0-0. Во ЛШ група со Валенсија, Барса и Баерн . Првите три ги губам, нормално. И одма тој асистентот дебилен абе вака така.....ти се зајануваат со отказ. Како бе!?!?! 8-0-0 во првенството, отказ а??!!?? И ко тргна играта против мене....после тие 8-0-0 направив 0-2-4 со екипи како Хераклес, Ден Хаг, Ексцелзиор...почнаа нервите и капак на се беше дуелот со Валенсија, демек решавачки ова она ако не тепам, отказ. Не да не тепам!!!...абе 0-5 Како се браните на чудово јас не можам да сфатам. Еве нешто што успеав да снимам од многуте нервози кои ги нуди играва:
ЗОШТО, КАКО!!!!
Играч со 80 како Гиан Асамоа ми го прави овој дебилен кикс. Да видам cpu со играч со 60 каков волеј ќе мавнеше овде...
и ова кога веќе се знаеше се си играв курташак со голмано и после моите се враќаат назад да спасат и демек да смирам ситуација СОСЕМ МАЛЦЕ, СОСЕМ!!!! го полнам тоа за подавање на најблискиот играч...и гледајте ви се молам со која силина замина топката у курац!!!
Back to PES 11...
Абе не дека се непобедливи, не се жалам тоа. Се жалам на играта како целина колку е глупа иритирачка, дебилна. Се што важи за тебе не важи за компјутерот и обратно. Напишав погоре, имав серија 8-0-0 и после порази и нерешени со дебилни екипи поради грешки и случки како тие погоре. А оти сум изгубил 3 во ЛШ со Барса, Валенсија и Баерн ме избрка директорот.Брат дај сними една цела утакмица на 5 мин или па барем едно полувреме, оти стварно неможам да сватам како мојш на регулар да губиш?!
Patch: PES EDIT 2.8^... шо пач користиш ?
со кое програмче го имаш снимано видеово ?