Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 28.620
- Поени од реакции
- 59.444
Кортексифан. Вуу-ху!
Кортексифан. Вуу-ху!
Не знам дали воошто дадоа објаснување зошто Нина ја нема во другиот универзум. Во секој случај епизодата беше добра, иако случајот на неделата беше досаден. Ми се допаднаа флешовите од пилотот, ми иде да почнам од почеток да ја гледам.Можда Нина е shapeshifter...Ама колку што знам досега сите shapeshifter-и ги убиваа лицата кои ги „имитираа“... Да не е Нина од другиот универзум, оти досега никогаш не сме ја виделе.
Не зависи тоа од продуцентите на Fringe, туку од телевизијата Fox каде се прикажува. Со оглед на тоа дека гледаноста и е многу падната, можно е оваа сезона да е последна. И според настаните во серија ми се чини дека екипата наговестува укинување. Заебано кај ваквите серии е што имаат големи story arcs и со тоа се неподобни за синдикација т.е. за реемитување на други мрежи. Тоа дополнително ја зголемува можноста за укинување.Нешто прочитав планирале и наредна сезона и имале и содржина ама сега се откажале ?
Да да јасно ми е дека зависи од телевизијата каде што се емитува ама ако веќе планираат да ја прекинуваат нека направат некоја логична завршница а не да не остават како со Flashforward и The Event. Значи најтешко проаѓаат кај Американциве у задње време СФ сериите.Не зависи тоа од продуцентите на Fringe, туку од телевизијата Fox каде се прикажува. Со оглед на тоа дека гледаноста и е многу падната, можно е оваа сезона да е последна. И според настаните во серија ми се чини дека екипата наговестува укинување. Заебано кај ваквите серии е што имаат големи story arcs и со тоа се неподобни за синдикација т.е. за реемитување на други мрежи. Тоа дополнително ја зголемува можноста за укинување.
Логична завршница треба би требало да има. Така ми изгледа сезонава како да се потготвуваат за крајот. Се надевам дека телевизиите ги научија грешките од претходните серии.Да да јасно ми е дека зависи од телевизијата каде што се емитува ама ако веќе планираат да ја прекинуваат нека направат некоја логична завршница а не да не остават како со Flashforward и The Event. Значи најтешко проаѓаат кај Американциве у задње време СФ сериите.