Elder Scrolls V: Skyrim

• Креатор на темата Креатор на темата printf
  • Време на започнување Време на започнување
Igram divo so ORCov ama preku taseta mi stana od igrava izglea neam nervi da igram tolku dolgi RPGa taka da ke se prebacam pak na LoL barem ima akcija(interakcija) so nekoi "pro skilled" players pa da ima Whoopen in thier candy asses :) Sory for Off topic

Исто е, во било кој храм во градовите има бесплатно лечење или јас си носам напитоци cure disease potions за лечење пошто и од животните може да фатам болештина.
ако ти е спуштен некој скил ради "болеста"...не знам ради што друго би било. Излечи се и отспиј 24 саати.
На копчето P (п кирилица) имаш мени за магии. Најди ги shouts и одбележи го тој што си го научил (да ти е отклучен со 1 змејска душа...dragon soul змејска душа, хехе кој да го преведе скајрим на мачедонски :) ) со десен клик на глувчето.
не се кршат, само можеш да ги подобриш. На пример од базен демиџ 20 можеш на ковач со одреден материјал (железни, челични, двемер...инготи) и одреден скил левел да ги качиш да кажеме на дупло. Плус ако ставиш огрлица, нараквици, прстен...за подобрување на смитингот можеш уште повеќе да ги подобриш. Според тоа подобрување им се качува и цената и ударот. Мене ми е даедрик еднорачен меч пример од 15-20 основен удар качено со смитинг и соодветен левел на еднорачни оружја и додатоци за подобрување (огрлици, нараквици) качено на околу 110-120. Со 2 такви оружја, висок стелт и бекстабинг, ги кинеш одзади како да сечеш путер :) Али тоа понатаму, сега засега горе имаш како накратко функционира.

Фала за инфото , за дел од ова и сам се снајдов а дел беше твоја помош :) ... ме интересира уште дали NPC-јата кои те следат во битки се смртни ( умираат ) или не , и дали Companions се исто или слично како што беше Fighters guild во Oblivion , бидејќи се мислам да им се придружам .

Фала за инфото , за дел од ова и сам се снајдов а дел беше твоја помош :) ... ме интересира уште дали NPC-јата кои те следат во битки се смртни ( умираат ) или не , и дали Companions се исто или слично како што беше Fighters guild во Oblivion , бидејќи се мислам да им се придружам .
Помошниците се смртни, јас случајно си отепав еден :) и еден искористив за Boethia квестот.
Companions се нешто како бивши fighters guild само не се распоредени низ сите градови како во Обливион и мислам дека немаат ранкови.

Помошниците се смртни, јас случајно си отепав еден :) и еден искористив за Boethia квестот.
Companions се нешто како бивши fighters guild само не се распоредени низ сите градови како во Обливион и мислам дека немаат ранкови.

Смртни се само ти ако ги убиеш, инаку неможат да умрат.Јас случајно ја убив Лидија, и направив FUSRODAH кога беше на малку енергија. :D И така ме нервираше многу - I am sworn to carry your burdens....амаааан!

Како можам нов помошник да си најдам, т.е. каде? Лидија ми ја утепаа одамна, па сам со коњот ми е тапа малце :icon_mrgr:

Само кај мене е така,или кај сите коњот како да е на фаст-форвард :pos:

Смртни се само ти ако ги убиеш, инаку неможат да умрат.Јас случајно ја убив Лидија, и направив FUSRODAH кога беше на малку енергија. :D И така ме нервираше многу - I am sworn to carry your burdens....амаааан!
Греота, некако мушкобањаста али за женачка и носење гајби ќе послужела :)
Како можам нов помошник да си најдам, т.е. каде? Лидија ми ја утепаа одамна, па сам со коњот ми е тапа малце :icon_mrgr:
оние следачи у секој град или по заслуга или моеш да ги купиш за 500 евра у кафана. Ако се ожениш и жена ти може да ти помага у борба, а најјако е да трча поред тебе додека јаваш ...да се види кој е газда:pos:

:)
оние следачи у секој град или по заслуга или моеш да ги купиш за 500 евра у кафана. Ако се ожениш и жена ти може да ти помага у борба, а најјако е да трча поред тебе додека јаваш ...да се види кој е газда:pos:
Хаха чекам да ми даде педерката, поминав со компенњонс бајаги мисии, ама сега не знам што треба да направам за да ја оженам, може стројник доле кај стариот во јорваскр да се сторам ако не :P
Него тие хиените само денарче ми бараат и си одат, ништо од следење, мене ми треба прав мушкарац, евентуално жена пошто сам по светов не иде :icon_mrgr:

Кога сме кај коњите сеуште немам купено ( не ми се даваат 4000 - 5000 злато , башка што и немам засега толку собрано :) ) , па ме интересира дали има негде коњ за без пари како што беше во Oblivion ( не зборувам за крадење туку за легален коњ ) ... иначе не знаев дека има и женачка во играва ( веројатно и секс :) ) .

Хаха чекам да ми даде педерката, поминав со компенњонс бајаги мисии, ама сега не знам што треба да направам за да ја оженам, може стројник доле кај стариот во јорваскр да се сторам ако не :P
Него тие хиените само денарче ми бараат и си одат, ништо од следење, мене ми треба прав мушкарац, евентуално жена пошто сам по светов не иде :icon_mrgr:

Налетав на едно хард-кор бате, за 500динари ме следи секаде.Незнам кај го најдов, ама е баш викинг, го опремив со армори и триста чуда и сега тој попива damage, јас во позадина си пијам чај и понекоја стрела врлам, чисто ради реда. :D

Кога сме кај коњите сеуште немам купено ( не ми се даваат 4000 - 5000 злато , башка што и немам засега толку собрано :) ) , па ме интересира дали има негде коњ за без пари како што беше во Oblivion ( не зборувам за крадење туку за легален коњ ) ... иначе не знаев дека има и женачка во играва ( веројатно и секс :) ) .

Dark Brotherhood исто ко во Oblivion ти го дава Shadowmere, кој воедно и во Skyrim е најдобриот коњ, arrowproof колена загарантирано.

Глупо ми е што не можеш да напраиш follower да dual wield-а. Баш ми беше епски делот коа си со Mercer Frey.

А за Lydia ептен бездушни коментари, ја земав Aela The Huntress некако најокеј ми беше.
--- надополнето: 9 јануари 2012 во 13:29 ---
Also , не ја разбирам потребата на dwarf-овите за толку големи и широки простори во градовите. Малце глупо ми делува, како народ кој се стреми кон совршенство и е крајно прагматичен.

Мака ми стана играва. Кул е и се тоа али многу е захтевна. Ќе треба 24/7 да сум на писи за да ги задоволам моите гејмерски + пропратни потреби.

uD1yV.jpg

that's it, I'm bringing Rainmeter back.

дали ја сум фрик бе луѓе или многу брзо ги минав main quest-овите,13 левел сум сега си поминвам квестови за thiefs guild. :D
Само не фер играм,со чит во конзолата го опремив цел со daedrick armor(све од арморот) и плус daedrick sword.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom