Elder Scrolls V: Skyrim

• Креатор на темата Креатор на темата printf
  • Време на започнување Време на започнување
Дојдов до 9 левел, си купив куќа. Oтепав змеј со неколку стрели и ми дадоа некаква титула и телохранителка за тоа. Очекував повеќе од змејов иако читав на темава дека не биле нешто по тепањето овие. Само згрешив што избрав женски лик, па ми звучи малце чудно кога некој ќе му се обрати со сестро...

Жива досада се змејовите, првите неколку пати се интересни, ама после нон-стоп се појавуваат.

Не можев на раат да ги вршам гилд квестовите, ради тоа престанав и да ја играм играва.

Oblivion повеќе ми се свиѓаше.

Da be im prorabote diznata za pari. Namesto da ja napravea Skyrim co-op da igram online namesto da vleckam NPC celo vreme sega ke napravat nekoj MMO da isperat uste nekoj $ Zasto 11mil prodadeni koga moze 22mil. Politika na molzenje kravi

Читав постови гледам некој спомнувате куќа сте купиле. 40 и некој левел сум прв пат слушам дека можеш куќа да купиш. Има некои придобивки од тоа или така е да се курчиш само? :P

п.с. некој добар дагер кај се наоѓа. Само еден имам со small chance to kill enchant ама ми треба уште еден.

Читав постови гледам некој спомнувате куќа сте купиле. 40 и некој левел сум прв пат слушам дека можеш куќа да купиш. Има некои придобивки од тоа или така е да се курчиш само? :P

п.с. некој добар дагер кај се наоѓа. Само еден имам со small chance to kill enchant ама ми треба уште еден.
Moра да ги завршиш сите квестови кај некој Јарл и ке добиеш по заслуга можност да можеш да си купиш куќа во тоа место кај тој Јарл каде што ке ги завршиш квестовите ке бидеш како почесен граганин на тоа место.

Ако си ги завршил првите две-три мисии од главната приказна тогаш сигурно можеш куќата во Whiterun да ја купиш.

Најдобрите дагери се крафтаат, 100-ка smithing за да направиш Daedric Dagger и да го наостриш со Ebony Ingot за поголем damage и ќе ти треба 100-ка enchanting за да можеш најдобрите магии да ги ставиш на него.

Ако си ги завршил првите две-три мисии од главната приказна тогаш сигурно можеш куќата во Whiterun да ја купиш.

Најдобрите дагери се крафтаат, 100-ка smithing за да направиш Daedric Dagger и да го наостриш со Ebony Ingot за поголем damage и ќе ти треба 100-ка enchanting за да можеш најдобрите магии да ги ставиш на него.

имам негде 80 смитинг ама перкови немам ставано многу, иначе играм на лајт армор и со mace-ови засега по 70 damage имаат двата... Со дагер не знам како иде ама би требало помалку од мејс по некоја логика. Ама работата е што имам пробано и со слаби дагери и со слаби дагери ептен е побрзо. А ме интересира што е подобро, Dragon armor или Daedric armor? (за драгон армор бара 100ка смитинг а за даедрик 90 смитинг)

имам негде 80 смитинг ама перкови немам ставано многу, иначе играм на лајт армор и со mace-ови засега по 70 damage имаат двата... Со дагер не знам како иде ама би требало помалку од мејс по некоја логика. Ама работата е што имам пробано и со слаби дагери и со слаби дагери ептен е побрзо. А ме интересира што е подобро, Dragon armor или Daedric armor? (за драгон армор бара 100ка смитинг а за даедрик 90 смитинг)

Daedric Armor ти е најбоље Heavy Armor, додека Dragon Armor Light варијантата е најдобриот Light Armor во играта.

Така да без разлика дали приоритет ти е Light или Heavy, најпаметен избор ти е од десно сите Perk-ови да ги земаш.

За Assassin Build најбоље се два дагери, одлични критови и damage прават, уште кога ќе ги енчантуваш парче прават, а и kill сцените се доста закон.

Жива досада се змејовите, првите неколку пати се интересни, ама после нон-стоп се појавуваат.
Јас повремено си играм, па досега не ми здосадила играва. Всушност, уште уживам во неа. Само сега доживеав уште едно изненадување: со два удари со two handed sword утепав змејче. Ми се намести (си слезе и го истегна вратот :)). Смешно е веќе. Мечки потешко сум убивал. Само ова со перковите- не сум видел дека за smithing може да се ставаат?

И јас доста долго ја играм играва,сеуште ја немам свртено али ја играм повремено онака ретко си ја пуштам и ги имам поминато warrior guild,assasins guild,thiefs guild и од main квестовите уште еден ми остана но првин да ги завршам stormcloack квестовите па послем ке ја финиширам играва.
Иначе играм warrior со shield многу ми е интересно shield bash поготово во прво лице кога играш.

znae nekoj dali moze da se downloadira skyrim nekade i kade

Ја поминав цела, скроз, 140%... и се разочарав. Ништо нема, никој не може да ме допре, со еден клик тепам змејови, нема оружја добри, нема добри награди ако најдеш нешто или ако истепаш некој.... буквално џабе патот. Играва има само голем свет и толку.

Хаха чекам да ми даде педерката, поминав со компенњонс бајаги мисии, ама сега не знам што треба да направам за да ја оженам, може стројник доле кај стариот во јорваскр да се сторам ако не :P
Него тие хиените само денарче ми бараат и си одат, ништо од следење, мене ми треба прав мушкарац, евентуално жена пошто сам по светов не иде :icon_mrgr:
ako sakas nekoj dobar pridruznik idi u widhelm u toa kafanata u centarot i tamu ima eden so full oprema i so jaki oruzja mozes da go zemes za 500.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom