Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И јас се испосрав вака, и сега ми иде да се рокнам ко јапанцине што се кинат после смрт на херојНесакајќи го убив Alduin.![]()
Знам дека секој си има право на свое мислење, ама какви игри ти се допаѓаат? Аркадни? Играва шо се вика нема крај, а тоа талкањето ти открива 143134314 нови работи шо не можиш поинаку да ги дознајш за играта (освен ако не прочиташ на Вики-то).Не ми е нешто посебно играва... треба мн. талкање... само ми се свиѓа кога се борбите против змејовите... др. не баш :/ А и секако добро е што не бара мн. моќни системски конфигурации![]()
Играва има приказни у ПМ! Тоа што најмногу ценам кај игра е добра приказна, во Skyrim ги има во изобилство, приказна во приказна со приказна.... приказнасепшн
Само некако многу лесна ми е да му се сневиди, ставив на најтешко, џабе. Решен сум да ја поминам 140% (како и сите други игри што ми го направиле меракот)
А има ли вампири? Не ми се допадна како изгледаше тоа со вампиризмот во Четворката, гњаважа беше...