- Член од
- 12 декември 2010
- Мислења
- 10.694
- Поени од реакции
- 11.806
епа супер бе...и кажи како си задоволен и каде може да се најдеЈас 2 туби испив вакви, јас можам да најдам само шо сум од Прилеп.![]()

епа супер бе...и кажи како си задоволен и каде може да се најдеЈас 2 туби испив вакви, јас можам да најдам само шо сум од Прилеп.![]()
Премногу е вкусно, значи вкусот му е на прво место, а резултати... па имав, со оглед на тоа што не вежбав баш редовно, имав резултати од гејнерот. Може да се купи од Прилеп од ( ние така го викаме тој делепа супер бе...и кажи како си задоволен и каде може да се најде![]()
да да вкусот е врвПремногу е вкусно, значи вкусот му е на прво место, а резултати... па имав, со оглед на тоа што не вежбав баш редовно, имав резултати од гејнерот. Може да се купи од Прилеп од ( ние така го викаме тој дел) стара чаршија од Бодибилдер.
Мутантот го продаваат и кај нас во теретана од неодамна, можеби од вас е земенСреќна Нова Година, Многу Среќа и Здравје а со нив и Уште Повеќе Мускули, Годинава
Олдичен Гејнер на Продажба. Само За Мутанти))
http://herkules.com.mk/index.php?option=com_kunena&Itemid=56&func=view&catid=70&id=25485
Прегледај го приврзокот 38530
Ти пишав порака,незнам дали виде..Среќна Нова Година, Многу Среќа и Здравје а со нив и Уште Повеќе Мускули, Годинава
Олдичен Гејнер на Продажба. Само За Мутанти))
http://herkules.com.mk/index.php?option=com_kunena&Itemid=56&func=view&catid=70&id=25485
Прегледај го приврзокот 38530
Подобро јади за маса без кардио, а потоа кога ќе достигнеш посакувана маса додај и кардио за да го исчистиш салото. Многу потешко е паралелно да качуваш мускул, а истовремено да одржуваш и дефиниција.е вака ме интересира... дали ќе биде нешто.. ако јадам за маса... тестенини, леб... т.е да не пребирам мн но и да си имам и внес на протеин 100гр+ и да правам кардио 3 пати неделно и 3 пати неделно тренинг? Целта ми е да качам маса , да имам големи раце и дефиниција да не бидам ко топка.
инаку Среќна нова година, во посакувам многу успеси во иднина.
Истегнувај се пред и после вежбање.. побарај вежби на нет за рамо.. И јас ги имав на почеток тие болки.. Можеби го форсираш рамото со големи килажи.. Може си имал претходно некој проблем.. ако продолжува болката посети лекар..Што да направам против болки во левото рамо???
Зависи од многу фактори, но до стагнирање и негово трошрење моќе лесно да се дојде ако не се прилагодат исхраната, одморот и тренингот.Dali ako preterano vezbam moze da pocne da se topi muskulot?
Еве корисна статија која на сите ќе им ги разреши дилемите за зелениот чај.Зелен чај и теретана - колку се препорачува, кога треба и количински колку да се внесува ? Благодарам однапред !