Боди билдинг и теретани - прашања, одговори, заблуди, совети...

Член од
12 јуни 2011
Мислења
551
Поени од реакции
297
епа супер бе...и кажи како си задоволен и каде може да се најде :)
Премногу е вкусно, значи вкусот му е на прво место, а резултати... па имав, со оглед на тоа што не вежбав баш редовно, имав резултати од гејнерот. Може да се купи од Прилеп од ( ние така го викаме тој дел :) ) стара чаршија од Бодибилдер.

Gjoroski

Master in Bodybuilding and Fitness Methods, IFBB
Член од
14 септември 2009
Мислења
1.332
Поени од реакции
998
Член од
12 декември 2010
Мислења
10.694
Поени од реакции
11.807
Премногу е вкусно, значи вкусот му е на прво место, а резултати... па имав, со оглед на тоа што не вежбав баш редовно, имав резултати од гејнерот. Може да се купи од Прилеп од ( ние така го викаме тој дел :) ) стара чаршија од Бодибилдер.
да да вкусот е врв :P иначе јас кога го земав го искомбиирав со horse power и комбинацијава испадна топ.
за еден месец многу добри резултати, се напраив ко терминатор :D така да летово пак пред одмор ке зеам од ова да пијам :D

Komita Skopje

Скопје Обединето за Вардар!!!
Член од
14 декември 2011
Мислења
107
Поени од реакции
27
Што да направам против болки во левото рамо???

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Среќна Нова Година, Многу Среќа и Здравје а со нив и Уште Повеќе Мускули, Годинава :)

Олдичен Гејнер на Продажба. Само За Мутанти :)))
http://herkules.com.mk/index.php?option=com_kunena&Itemid=56&func=view&catid=70&id=25485

Прегледај го приврзокот 38530
Мутантот го продаваат и кај нас во теретана од неодамна, можеби од вас е земен :)

Член од
12 октомври 2011
Мислења
1.942
Поени од реакции
711

DarkoG

Better then ever before.
Член од
19 август 2008
Мислења
701
Поени од реакции
81
е вака ме интересира... дали ќе биде нешто.. ако јадам за маса... тестенини, леб... т.е да не пребирам мн но и да си имам и внес на протеин 100гр+ и да правам кардио 3 пати неделно и 3 пати неделно тренинг? Целта ми е да качам маса , да имам големи раце и дефиниција да не бидам ко топка.

инаку Среќна нова година, во посакувам многу успеси во иднина.

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
е вака ме интересира... дали ќе биде нешто.. ако јадам за маса... тестенини, леб... т.е да не пребирам мн но и да си имам и внес на протеин 100гр+ и да правам кардио 3 пати неделно и 3 пати неделно тренинг? Целта ми е да качам маса , да имам големи раце и дефиниција да не бидам ко топка.

инаку Среќна нова година, во посакувам многу успеси во иднина.
Подобро јади за маса без кардио, а потоа кога ќе достигнеш посакувана маса додај и кардио за да го исчистиш салото. Многу потешко е паралелно да качуваш мускул, а истовремено да одржуваш и дефиниција.

Strenght

Never Give Up!!
Член од
24 април 2010
Мислења
2.516
Поени од реакции
1.824
Што да направам против болки во левото рамо???
Истегнувај се пред и после вежбање.. побарај вежби на нет за рамо.. И јас ги имав на почеток тие болки.. Можеби го форсираш рамото со големи килажи.. Може си имал претходно некој проблем.. ако продолжува болката посети лекар..

Gjoroski

Master in Bodybuilding and Fitness Methods, IFBB
Член од
14 септември 2009
Мислења
1.332
Поени од реакции
998
Dali ako preterano vezbam moze da pocne da se topi muskulot?
Зависи од многу фактори, но до стагнирање и негово трошрење моќе лесно да се дојде ако не се прилагодат исхраната, одморот и тренингот.

Член од
18 јули 2009
Мислења
91
Поени од реакции
32
Зелен чај и теретана - колку се препорачува, кога треба и количински колку да се внесува ? Благодарам однапред !

Член од
30 јули 2009
Мислења
1.770
Поени од реакции
1.058
Зелен чај и теретана - колку се препорачува, кога треба и количински колку да се внесува ? Благодарам однапред !
Еве корисна статија која на сите ќе им ги разреши дилемите за зелениот чај.
А за дневниот внес, доволна е една филтер кесичка.

Член од
18 јули 2009
Мислења
91
Поени од реакции
32
Благодариме Myers. Би сакал да те прашам што мислиш за ''Vitanova'' пред тренинг ? Добри се за енергија ? Јас ги јадам по 2-3 пред тренинг, не знам зошто но таква навика створив и не знам дали е пласибо или стварно имаат ефект но јас стварно се чувствувам поенергичен за време на тренингот. Би сакал да чујам твое мислење за ова и воедно за храна која ќе не снабди со доволно енергија која брзо се вари и се јаде непосредно пред тренингот. Поздрав и среќни празници !

Kajgana Shop

На врв Bottom