Barclays Premier League Season 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата Факе
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
ХМ интересно минатото коло астон вила и блекбурн ги тепаа во гости челзи и макнчестер а сега дома губат од свонси и соук.

Играј спортска сега

Работата е што ти не генерализираше со фановите на Арсенал туку ме посочи мене, а јас само на последната утакмица пишав дека не се жалам од судиите никогаш, ама во последните утакмици 3 пенали не ни се досудени и сите тие поради игра со рака. Барем еден од тие да беше досуден, ќе сменеше резултат, а јас немаше ни да пишам како и претходно.
Вчера да бидам искрен не видов кога можеше да има пенал за вас ама 99% море кој 99 110% (во стилот на Игорче :D) дека Џуру не требаше да добие црвен картон сепак мора да признаете оти Фулам ве надигра во второто полувреме можи не заслужија да победат ама дефинитивно заслужија бод
--- надополнето: 3 јануари 2012 во 11:53 ---
Работата е што ти не генерализираше со фановите на Арсенал туку ме посочи мене, а јас само на последната утакмица пишав дека не се жалам од судиите никогаш, ама во последните утакмици 3 пенали не ни се досудени и сите тие поради игра со рака. Барем еден од тие да беше досуден, ќе сменеше резултат, а јас немаше ни да пишам како и претходно.
Вчера да бидам искрен не видов кога можеше да има пенал за вас ама 99% море кој 99 110% (во стилот на Игорче :D) дека Џуру не требаше да добие црвен картон сепак мора да признаете оти Фулам ве надигра во второто полувреме можи не заслужија да победат ама дефинитивно заслужија бод

Јас си викам што направил човекот, 3 пати ме цитирал, а тоа да ти било за исто мислење. :D Јас па мислам обратно, имаше чист пенал над Жервињо, а црвениот колку-толку може да пројде. Точно, во второ полувреме не надиграа и си заслужија.

Трансфер Вести и Шпекулации
Што велат весниците во Англија:
The Sun
* Менаџерот на Арсенал, Арсен Венгер се соочува со можна казна од ФА откако го критикуваше судијата Ли Проберт.
* Милан ја разгледува можноста за ангажман на дуото на Манчестер Сити, Марио Балотели и Карлос Тевез откако најпрво би го продале Александре Пато.
* Вест Хем е подготвен да го ангажира Ведран Чорлука од Тотенхем на позајмица.
* Ипсвич посакуваат да комплетираат трансфер на играчо
т на Њукасл, Алан Смит.
Daily Mirror
* Играчите на Челзи на Андре Вилаш Боаш му дадоа групна прегратка со цел да покажат дека веруваат во него, откако повторно им се вратија на победите.
* Играчот на Сандерленд, Киеран Ричардсон се споменува како неочекувана трансфер цел на Арсенал.
* Вулверхемптон доставиле почетна понуда од 1 милион фунти за напаѓачот на Бристол, Ники Мајнард - но добиле одговор дека треба да ја зголемат таа понуда.
* Ипсвич се надева дека ќе го ангажира Алан Смит, кој беше отпуштен од Њукасл.
Daily Star
* Френк Лампард вели дека имал среќа што не заработил црвен картон на дуелот со Вулверхемптон.
* Рома подготвува нов договор за Даниеле Де Роси, со цел да го спречат неговиот трансфер во Манчестер Сити.
Daily Mail
* Астон Вила влезе во трката за ангажман на играчот на Тотенхем, Стивен Пиенар.
* Евертон е подготвен да го засили интересот за играчот на ПСЖ, Гуилаиме Хорау, а исто така го посакуваат и неговиот соиграч, Мевлут Ердинг.
* Манчестер Сити покажува интерес за дефанзивецот на Реал Мадрид, Раул Албиол.
* Дефанзивецот на Челзи, Алекс се верува дека денеска ќе оддржи преговори за евентуален трансфер во КПР.
* Лукас Подолски ја отрли можноста за зимски трансфер во Арсенал.
Daily Express
* Дидие Дрогба повторно не го добил договорот од Челзи што го посакува и сега е подготвен да го напушти тимот.
* Иако беше херој на дуелот со Арсенал, местото на Боби Замора во Фулма се уште не е сигурно според менаџерот Јол.
The Times
* Шансите за Челзи да го ангажира Хулк се зголемија, откако Бразилецот потврди дека е заинтересиран за заминување од Порто.

--- надополнето: 3 јануари 2012 во 14:56 ---

Погледнете на кои играчи од ’големите’ клубови им истекуваат договорите по крајот на сезоната.
Арсенал: Алмуниа, Фабиански, Маноне, Росицки, Аршавин.
Челзи: Хиларио, Босингва, Малуда, Калу, Дрогба.
Ливерпул: Аурелио.
Манчестер Сити: Тејлор, Харгривс.
Манчестер Јунајтед: Кушчак, Гибсон, Гигс, Бербатов, Овен.
Тотенхем: Кудичини, Гомеш, Кинг.
Звучни имиња од другите клубови на кои им истекуваат договорите: Гузан, Хески (Астон Вила), Јаскелаинен, Кејхил, Најт, Петров, Дејвис, Класниќ (Болтон), Хауард, Дистин, Мекфеден, Саха (Евертон), Шварцер, Григера, Марфи, Џонсон (Фулам), Вудгејт, Делап, Фулер, Сидибе (Стоку), Гордон (Сандерленд), Родалега (Виган).

Значи сте плачковци

Уште еднаш, самиот себе си се заеба. Против Еверто не баравме пенал. Имај аргументи барем, не само напразно да тролаш.

Поздрав

Едит: Не реплицирам поќе. :D

wenger-guitarepa4d.gif

Венгер и Хоџсон во дует :pos: :pos:

Уште еднаш, самиот себе си се заеба. Против Еверто не баравме пенал. Имај аргументи барем, не само напразно да тролаш.

Поздрав

Едит: Не реплицирам поќе. :D
Аааааа и ти дупиш сега :cautious:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom