Johnny B
Misogynist, racist, anti woke
- Член од
- 15 февруари 2010
- Мислења
- 12.234
- Поени од реакции
- 13.402
Значи сте плачковциОдлично ! Против QPR и Евертон победивме. И против Вила. Па ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Значи сте плачковциОдлично ! Против QPR и Евертон победивме. И против Вила. Па ?
Вчера да бидам искрен не видов кога можеше да има пенал за вас ама 99% море кој 99 110% (во стилот на ИгорчеРаботата е што ти не генерализираше со фановите на Арсенал туку ме посочи мене, а јас само на последната утакмица пишав дека не се жалам од судиите никогаш, ама во последните утакмици 3 пенали не ни се досудени и сите тие поради игра со рака. Барем еден од тие да беше досуден, ќе сменеше резултат, а јас немаше ни да пишам како и претходно.
) дека Џуру не требаше да добие црвен картон сепак мора да признаете оти Фулам ве надигра во второто полувреме можи не заслужија да победат ама дефинитивно заслужија бодВчера да бидам искрен не видов кога можеше да има пенал за вас ама 99% море кој 99 110% (во стилот на ИгорчеРаботата е што ти не генерализираше со фановите на Арсенал туку ме посочи мене, а јас само на последната утакмица пишав дека не се жалам од судиите никогаш, ама во последните утакмици 3 пенали не ни се досудени и сите тие поради игра со рака. Барем еден од тие да беше досуден, ќе сменеше резултат, а јас немаше ни да пишам како и претходно.
) дека Џуру не требаше да добие црвен картон сепак мора да признаете оти Фулам ве надигра во второто полувреме можи не заслужија да победат ама дефинитивно заслужија бодВчера да бидам искрен не видов кога можеше да има пенал за вас ама 99% море кој 99 110% (во стилот на ИгорчеРаботата е што ти не генерализираше со фановите на Арсенал туку ме посочи мене, а јас само на последната утакмица пишав дека не се жалам од судиите никогаш, ама во последните утакмици 3 пенали не ни се досудени и сите тие поради игра со рака. Барем еден од тие да беше досуден, ќе сменеше резултат, а јас немаше ни да пишам како и претходно.
) дека Џуру не требаше да добие црвен картон сепак мора да признаете оти Фулам ве надигра во второто полувреме можи не заслужија да победат ама дефинитивно заслужија бодВчера да бидам искрен не видов кога можеше да има пенал за вас ама 99% море кој 99 110% (во стилот на Игорче) дека Џуру не требаше да добие црвен картон сепак мора да признаете оти Фулам ве надигра во второто полувреме можи не заслужија да победат ама дефинитивно заслужија бод
--- надополнето: 3 јануари 2012 во 11:53 ---
Вчера да бидам искрен не видов кога можеше да има пенал за вас ама 99% море кој 99 110% (во стилот на Игорче) дека Џуру не требаше да добие црвен картон сепак мора да признаете оти Фулам ве надигра во второто полувреме можи не заслужија да победат ама дефинитивно заслужија бод
--- надополнето: 3 јануари 2012 во 11:53 ---
Вчера да бидам искрен не видов кога можеше да има пенал за вас ама 99% море кој 99 110% (во стилот на Игорче) дека Џуру не требаше да добие црвен картон сепак мора да признаете оти Фулам ве надигра во второто полувреме можи не заслужија да победат ама дефинитивно заслужија бод
Јас па мислам обратно, имаше чист пенал над Жервињо, а црвениот колку-толку може да пројде. Точно, во второ полувреме не надиграа и си заслужија.Значи сте плачковци

Не се нормални овие што прават слики и гифови![]()
Ова од Хоџсон ми е најако![]()

Аааааа и ти дупиш сегаУште еднаш, самиот себе си се заеба. Против Еверто не баравме пенал. Имај аргументи барем, не само напразно да тролаш.
Поздрав
Едит: Не реплицирам поќе.![]()

Кој треба ова да претставува?![]()
добра карикатура![]()
![]()
Венгер и Хоџсон во дует![]()
![]()
)))))))))))))))))))