A1 Телевизија повторно на тв екраните

Дали ви фали А1 телевизија

• Вкупно гласачи
    333
Член од
12 декември 2010
Мислења
10.487
Поени од реакции
11.439
па може само знакчето да ми фали А1 а се другото што го имаше на А1 го има на сител и канал5 сега па така да не ми фали :D

head

ЧОВЕКОТ СО МАЛО ТЕЛО
Член од
15 септември 2005
Мислења
1.406
Поени од реакции
590
A се сеќавате ли кога на времето даваа NBA ?
Со Љубомир Николовски како коментатор . Беше прекрасно да се гледа и слуша .
Е арно ама .... Турски серии , Шпански серии , Уа Влада , Турски серии , топ шоп , Уа Влада ... ја укакааа на крај . Така да , НЕ МИ НЕДОСТАСУВА !

Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931
Како што многумина потенцираа, А1 беше телевизија се до 2008/9та после отиде јабана.
Ги снема цртаните, документарците, филмовите, вистинските серии а не сапуниците турски, шпански и какви ли не. Имаше англиско првенство и тн.
Не ми недостига зашто не и придавав значење како што не и придавам на ниедна мак.телевизија од причина што не вложуваат, не се развиваат во интерес на аудиториумот и го гњават премногу со серииве кои сега се актуелни.
Телма мислам дека има капитал да го преземе приматот на сите до сега ама и таму толку се работи...

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Воопшто не ми недостига, така и гласав на анкетава.
Пред се, она малку време кое го поминувам пред ТВ, воглавно го поминувам гледајќи ТВ програми на странски телевизии. Така да која и да било од домашниве телевизии да ја нема, епсибир.

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.764
Поени од реакции
8.190
Мене за некој работи ми недостасува ,а за некој не

Таму гледав Идол,Бело Глувче,Моето цд -квиз во кој секој ден им се јавуваше едно девојче Елеонра,Фантаскоп,Имаше една емисија за Рап ,метал .. зна ги даваа на таа Санаториум ... Наше Маало ... и да не наборјувам други ги има многу но за жал тие траеа се до 2002 година можеби и малку повеќе или помалку од таа година

Плавиот^

London is blue!
Член од
3 октомври 2011
Мислења
930
Поени од реакции
1.462
Mи фали да ги гледам како мрзнат пред Влада :pos::pos: Тоа беа убави моменти :pos:

Сеа озбилно: Реално А1 беше поим за телевизија во Македонија. Во најдобрите денови можеше да се рамња со балканските, а не со македонските „телевизии“. Последната година сами си го бараа , и си го добија.
Имаше огромна доверба во народот, најдобри вести, ни ги донесе најпопуларните американски серии, откупи лиценци за најпопуларните квизови и шоуа. Да не беше А1 чисто се сомневам дека ќе имавме македонски верзии на „милионер“, „момент на вистината“, „50:50“, „идол“ и други. Верувам дека сите кои плукаат по А1 израснале со неа.
Меѓутоа моќта и влијанието кое го имаше А1, Велија сакаше да го злоупотреби. За 6 месеци успеа да сруши тоа што го градеше 18 години! Успеа да ја донесе А1 до дно заедно со сите негови послушници. Затоа А1 згасна, Велија што надроби, си срка.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.621
Поени од реакции
59.454
Добри коментатори, одлични преноси од Премиер лига правеа. Костовски еднаш се избламира тешко со женската ракометна репрезентација или Коментал, кога и дофрли нешто на Кастратовиќ дека не била Македонка па таа се расплаче и девојките го напуштија пресот. Исто имаше тежок гаф кога гостуваше Ф1 возачот Мика Хакинен во Македонија, тоа не можам да му го заборавам умрев од смеење. Но за фудбал беа одлични, посебно Николовски, со задоволство гледав натпревари кои ги пренесуваше.

Се надевам брзо ќе си најдат работа.

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.764
Поени од реакции
8.190
Барем А1 не даваја Прељуници :pos:

Офф топик
кога сме кај прељубницитве ,ја најдов епизидата со Македнците ,видете ја во темата соодветна за неа

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
Не постои добра Македонска Телевизија ..
Да те дополнам:
После донесувањето на одредбата да не се прикажува пиратерија, инаку секој ден во вечерен термин имаше по некој нов филм на некоја од телевизиите, што денес тоа го имаш само за Нова година.
Инаку не ми недостасува А1, кога гледам телевизија тоа е заради некој филм или англиска серија или некој документарец.

Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931
Добри коментатори, одлични преноси од Премиер лига правеа. Костовски еднаш се избламира тешко со женската ракометна репрезентација или Коментал, кога и дофрли нешто на Кастратовиќ дека не била Македонка па таа се расплаче и девојките го напуштија пресот. Исто имаше тежок гаф кога гостуваше Ф1 возачот Мика Хакинен во Македонија, тоа не можам да му го заборавам умрев од смеење. Но за фудбал беа одлични, посебно Николовски, со задоволство гледав натпревари кои ги пренесуваше.

Се надевам брзо ќе си најдат работа.
Некако поштуро е без овие двајца коментатори, како квалитетен би го вбројал и Горан Штерјовски и он после А1 остана без работа.

El_Conquistador-SK.

Captain Hook
Член од
21 ноември 2011
Мислења
41
Поени од реакции
18
А1-ТВ си беше телевизија на место, се до крајот на 2009 и почетокот на 2010 година, одкога постана една обична партиска филијала/штаб на опозицијата !! Плус почна да шири и Анархизам помеѓу граѓаните т.е. јавно повикување на бунт, безредија, непослушност, штрајкови и.т.н. што секако е казниво со закон и тоа не само кај нас. туку во секоја држава, бидејќи да бидеме реални, ниедна држава(власт) не дозволува да дојде до појава на немири и Анархија !! И да признаам дека А1-ТВ воопшто не ми недостига и се навикнав веќе дека не постои !! Ионака не гледав ништо на тој ТВ канал, вестите беа како нарачани од некој партиски опозициски штаб, емисиите беа шљам, фармер на пример жива глупост, турските сериски филмови не ги следев, освен Долина на Волците, која за среќа почнаа да ја емитуваат на ТВ-Сител ... Така да и без А1 се си е ОК, дури и боље ... само лошо што многу работници останаа без работа, но се надевам дека за кратко време ќе си најдат работа/егзистенција на некое друго многу подобро работно место !!!

Член од
11 ноември 2009
Мислења
2.809
Поени од реакции
2.631
Пушти Сител да гледам А1,ете денес се наоѓаме во таква ситуација
--- надополнето: 7 јануари 2012 во 11:11 ---
Пушти Сител да гледам А1,ете денес се наоѓаме во таква ситуација

Kajgana Shop

На врв Bottom