A1 Телевизија повторно на тв екраните

Дали ви фали А1 телевизија

• Вкупно гласачи
    333
Член од
15 јули 2007
Мислења
15.764
Поени од реакции
8.190
Vo podkastot se zbori za moznosta za otvaranje na A1 Телевизија
Од кога се збори ова и ништо не се случува. И што ако се отвори пак А1? Нема да биде тоа што била некогаш. Заврши приказната на Рамковски.

Член од
16 март 2019
Мислења
3.322
Поени од реакции
5.392
Од кога се збори ова и ништо не се случува. И што ако се отвори пак А1? Нема да биде тоа што била некогаш. Заврши приказната на Рамковски.
Dali ke se otvori vremeto ke kaze no cim se zbori za toa znaci ima sansi da se otvori

Vo videoto se zbori i deka na vremeto pred da se zatvora A1 se planiralo da nabavat Helikopter za najbro izvestuvanje niz cela Makedonija

A sega za da se otvori treba da se dade koncesija za otvaranje na televizija

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.470
Поени од реакции
13.655
Кој гледа телевизија? А и да се отвори, со што ќе биде поразлична од другите? И таму некакви бош емисии, вести и турски серии.
Ако ги враштат шпанските сапуници, ги признавам.

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.764
Поени од реакции
8.190
Dali ke se otvori vremeto ke kaze no cim se zbori za toa znaci ima sansi da se otvori

Vo videoto se zbori i deka na vremeto pred da se zatvora A1 se planiralo da nabavat Helikopter za najbro izvestuvanje niz cela Makedonija

A sega za da se otvori treba da se dade koncesija za otvaranje na televizija
Заврши времето на Велија, сега само може што сака да збори ама џабе.

Ова за отворање повторно се збори веќе неколку години.

Член од
16 март 2019
Мислења
3.322
Поени од реакции
5.392
Заврши времето на Велија, сега само може што сака да збори ама џабе.

Ова за отворање повторно се збори веќе неколку години.
Moze ke ne iznenadi site i ke ja otvori ( kako velat kade ima cad ima i ogan ) bidejki covekot veli ako mu dadat koncesija ke ja otvori televizijata Taka da vremeto ke kaze sto ke bide

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.764
Поени од реакции
8.190
Moze ke ne iznenadi site i ke ja otvori ( kako velat kade ima cad ima i ogan ) bidejki covekot veli ako mu dadat koncesija ke ja otvori televizijata Taka da vremeto ke kaze sto ke bide
Абе ајде не верувајте во глупости. И да ја отвори не е веќе истото како некогаш.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.844
Поени од реакции
42.517
Кој гледа телевизија? А и да се отвори, со што ќе биде поразлична од другите? И таму некакви бош емисии, вести и турски серии.
Ако ги враштат шпанските сапуници, ги признавам.
Ти не сакаш да се врати А1??

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.470
Поени од реакции
13.655
Ти не сакаш да се врати А1??
Тоа ти викам, сееедно ми е, не верувам дека ќе се двои од другите телевизии па толку да посакувам да се врати. Не гледам тв секако де.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.844
Поени од реакции
42.517
а зашто да не се врати А1 но онаа старата А1 која даваше доста добри хит сериии ,филмови ,квизови лиценцирани
Јас реално не сакам да се врати. Антидржавен медиум кој сакаше да створи граѓанска војна само да лидерот нејзин станеше нешто у влада.

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.764
Поени од реакции
8.190
а зашто да не се врати А1 но онаа старата А1 која даваше доста добри хит сериии ,филмови ,квизови лиценцирани
Да сакал да ја врати до сега имаше шанса да ја врати ама очигледно нема сретства а и подршка за тоа.

Еве од пред 6 години виде во каква состојба се просториите на А1 телевизија. Сега верувам во уште повеќе хорор е.

Kajgana Shop

На врв Bottom