A1 Телевизија повторно на тв екраните

Дали ви фали А1 телевизија

• Вкупно гласачи
    333

methMKD

Евроскептик
Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.826
Поени од реакции
723
ми фали А1 и да ти кажам право сега почна да ми фали доста ради тоа шо нема кај да глеам дакар

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Не гледам телевизија веќе добри 4 години, но како мал пораснав со А1, со филмовите во петок и сабота навечер, со Дигимон, Драгонбол и Покемон, со документарните серии итн итн.
Во тоа време, А1 беше најблиското нешто кое можеше да се нарече професионален медиум во државава.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ех, една година кога имаа хорор серија, едно 3 месеца секој петок имаше хорор филм, колку ми беше страшен тогаш Врисок, омг :D

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Не ми фали затоа што не ми фали телевизорот како направа воопшто, а да гледав сеуште ТВ секако дека ќе ми фалеше :)

ShakaZulu

" Тој Сум Бре "
Член од
29 јули 2008
Мислења
3.301
Поени од реакции
3.675
A се сеќавате ли кога на времето даваа NBA ?
пс: ЈуГиЈо не го заборавајте кај цртаните...

Член од
31 мај 2011
Мислења
1.424
Поени од реакции
789
А1 ака Сител тие исто и ич не ми недостасува бидејќи истите розови работи ги има и на сител, политички програми ама едната више не е, отиде у неповрат, иначе на сител гледам само филмчиња и кој те шиша понекогаш, а латас за ку* ми е да го гледам...

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
НЕ!Поради :
  • Секој викенд најава за филмска премиера, а одел (пред) минатиот викенд истиот филм
  • Турски /хрватски/шпански серии (за жал се префрлија во други тнр. медиуми + српски филмој од шездесет и седма)
  • Отворено политичко агитирање (го имаме и во еден друг медиум, т.е. 2 од кои едниот го плаќаме)
  • Поголемиот број добри емисии ги снемуваше за брзо време, после една или две сезони (Милионер, Опуштено
  • Имав чувство како да се портпарол на јужниве комшии
Позитивни работи :
  • Спортската програма во некои периоди и 4 сезони (како сум се газел од смеење на грешките на Дејан :pos:)
  • Беа една контратежа на про-владините медиуми, ама претерувањето и преувеличувањето ги заеба многу.Особено при крајот.Да ги гледаш А1 мислиш дека е бетер од пеколот во Македонија, а Сител дека течело мед и млеко од сите чешми.
  • Ама не им заборавам дека да не беа тие (без разлика со која цел) немаше да чуеме за убиството на Мартин.Сител пробаа со заташкување.

Nymphadora

Емоцинално незрело џубре
Член од
2 февруари 2009
Мислења
986
Поени од реакции
1.672
Не !

Затоа што го отекоа со тој нивен упад та упад.. направија сцена како кој знае што да се десило и се глупираа секој божји ден.... а за вестите да не праам муабет ни А1 ни Сител појма немаат како се водат вести ... Латас прикаски си кажува а овие кога ќе ги уклучев како да гледав грчка телевизија и освен ЕУ НАТО НАТО ЕУ ЕУ ЕУ ЕУЕУЕЕЕУ НАТО НАТО НАТО ЕУ НАТО .. друго не знаеа да кажат..

а и да... синхронизацијата нивна глупава ! :mad: го уништија секој филм.. забегани !!!

Член од
18 март 2007
Мислења
570
Поени од реакции
78
А1 од последниот период, со ужасна програма, не ми фали многу. Но онаа А1 од пред неколку години - и тоа како. Тогаш знаеја да купат добар филм и добра серија и да ги емитуваат во разумно време.

Сепак, колку повеќе телевизии, колку повеќе гласови - толку подобро. Се надевам дека нема вака пак да згасне некоја телевизија.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.621
Поени од реакции
59.454
Браво бе, најдовте уште еден начин да тролате околу А1. Носталгичен овој пат. Завчера ја затворија бе! И по што ќе се разликува оваа тема од А1 вакви / шител онакви?
Нека стои отворена засега ама немаме многу намера да бришеме и да оправаме криви дрини. Кога ќе преминете на политика, го фаќаме клучот.

Со памет.

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Добра недобра, знаеше да го погоди вкусот на гледачите секогаш и се што ќе прикажеше стануваше невиден хит, дали се работело за серија, шоу или за некаква вест.
Изгради препознатлива програмска шема уште години наназад, но се се смени откако ги донесоа турските синхронизирани серии.
Своевремено најголема популарност имаа шпанските серии на А1, по нив следуваа амеирканските, за на крај да бидат заменети со турски, први ги донесоа реалните шоуа, квизовите, препознатливите презентерки на вести и новинари, А1 Ексклузив, премиерни филмски хитови. Патот за Авонли, Рекс, Сен Тропе, Савана, Млади бунтовници, Клон, Очајни домаќинки, Изгубени, Серанови, Сопранови, Два ипол мажи, Дивиот ангел, 24, ЦСИ, па јапонските цртани серии, па Големиот брат, Идол, Операција триумф, Преживеан, Јас имам талент, Милионер, Момент на вистината, Тркало на среќата, навистина ми недостасуваат овие времиња.

Г

ГОЦ-К.О

Гостин
Ее,млади бунтовници... хаха xDDD
A1 ме потсеќа на песнава.. :ROFLMAO:

El Bohemio

Silver Gate
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.058
Поени од реакции
943
Кога а1 сега ја гледате на Сител и Канал5, тогаш, што ви фали ?!

Kajgana Shop

На врв Bottom