Ништо чудноАко не биде на штаки тогаш ван перси.
Ништо чудноАко не биде на штаки тогаш ван перси.
Чим првиот одлучува тогаш да не се игра уопште вториот а?Најлесни противници добија Реал и Баерн дефинитивно.
Милан - Арсенал
Според сите нас најдобриот дуел е меѓу овие две екипи.Според мене шансите се повеќе на страната на Милан пошто Арсенал нема кој знае каков тим оваа година..Првиот натпревар ќе одлучи кој иде даље.. Милан - Арсенал 70 - 30 % шансите.
Зошто да не и Јунајтед или Јуве?Уште сега да си кажам,во 1/4 финале сакам ЦСКА да ни се падни
А во купот ?Уште сега да си кажам,во 1/4 финале сакам ЦСКА да ни се падни
Не замарај чоек..Ако не ти се свиѓа моето мислење тоа е твоја работа али не смарај со идиотски коментари..Пиши си твое мислење и ако сакаш внеси и трети натпревар..Чим првиот одлучува тогаш да не се игра уопште вториот а?
Уште сега да си кажам,во 1/4 финале сакам ЦСКА да ни се падни
Кладилниците !?Не се трескам ја туку смешно ми е како сите го отпишуваат Арсенал па ја мора да контрирам...
Па бидете реални маме му ебам у најмала рака сме изедначени а според кладилниците Арсенал е и фаворит...
не бе,поубо некој од појакиве да не викате наместено билоЗошто да не и Јунајтед или Јуве?
Не не..купот ви го оставаме,стандардА во купот ?
SD Ponferradina
Чим првиот одлучува тогаш да не се игра уопште вториот а?
Арсенал ве победи како екипа тогаш, ќе ве победи и сега како екипа а голот не е битно кој ќе го даде...
AHAHHAH ОкИзлезете од тоа кладилниците, има живот и надвор од нив.
Да пукнеш ме насмеаБазел - Баерн
Баерн иде без проблеми даље,а и имаат голема мотивација пошто финалето е кај нив оваа година..Базел - Баерн 1 - 99 % шансите.