Дали може да сакаш две личности во исто време?

• Креатор на темата Креатор на темата SLaCk
  • Време на започнување Време на започнување
Moже да сакам 2 различни песни у исто време. За девојки не би рекол.

Не можеш, едната ќе ја сакаш повеќе

Нема едната повеќе, другата помалку. Една сакаш, другата мислиш дека ја сакаш. Или па ниедна не сакаш.

:fly:

Ако едната е Карла Гугино, другата Натали Портман - секако. :pipi: Со другите смртнички можеш и 100 да сакаш во исто време. :pos2:

Moже да сакам 2 различни песни у исто време. За девојки не би рекол.

Пфф, Џеси Џејмс и Ејми Рид, па да те видам да не ги сакаш у исто време...Копук :)

Пфф, Џеси Џејмс и Ејми Рид, па да те видам да не ги сакаш у исто време...Копук :)
Ништо. Не ги знам кои се тие. Ако не се Лима и Лив Тајлер нишо не праиме.:)
Он топик. Да ми се свиѓаат две девојки у исто време,да,може и поише ама да сакам,да сум заљубен у повеќе од една ...не.

nikako mislam deka toa ne e zovmozno.ako imas iskreni golemi i dlaboki cuvstva sprema nekoja osoba nema sansa da gi imas istite tie cuvstva i prema druga osoba
:back:

Не може.. или сакаш или не..
Само еден можеш вистиски да сакаш..за другиот само се лажеш..:toe:

Може да сакаш две и повеќе во исто време е сега дали едната повеќе или помалце тоа е релативно. Во секој случај не може да ги сакаш исто бидејќи секој човек си е посебна приказна, и секоја ќе ја сакаш на посебен начин.

можеш да има 2 или повеќе симпатии истовремено, ама секогаш некој има приоритет и е на прво место, а да сакаш можеш само еден:back:

Може да ти се допаѓаат двајца ама да сакаш само еден:pipi::back:

elena_e напиша:
Мислам дека можеш секого да сакаш, можеш да сакаш и 10 души наеднаш.................................но секогаш ќе ЉУБИШ само една личност.
Да, и јас мислам дека да сакаш и да љубиш мислам не е исто...

искрено да сакаш две наеднаш за мене нема смисла или подобро кажано нема теорија
е сеа може да сакаш една, да помине некој период па да засакаш друга
далеку од очи - далеку од срце, се покажа како вистина

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom