Дали може да сакаш две личности во исто време?

• Креатор на темата Креатор на темата SLaCk
  • Време на започнување Време на започнување

SLaCk

Remember me?
Член од
23 ноември 2005
Мислења
1.451
Поени од реакции
18
Dali moze da sakas dve zeni vo isto vreme?Ama podednakvo:)

Хаха..
Луѓето не можат еден да засакаат а камоли двајца па во исто време и тоа подеднакво..
Не знам само дали се работи за љубовен триаголник или страв од соочување со себе си....:raz:

Може, секако, бездруго треба да се има ширина. Може, свеовидно на исти, но и различни два три начина. Може. Јас сакам повеќе од една.

i ja mislam deka ne moze.Toa moze da bide samo momentalna strast.Sekogas moze da sakas samo eden/edna.

Толку знаеш. Толку си видел. а ако не исшириш поглед кко небо шир ширина, висско како небеса, како океан длабина, нема да узнаеш. А може. Секој за себе говори, а јас вистина.

Garfield напиша:
Толку знаеш. Толку си видел. .

Abe da bese taka ko sto ti vikas, site kje imaa 2 partneri istovremeno i se toa kje bese prifateno, a nemase edno varanje da se sfaka tolku seriozno i se toa...
Za ljubov se potrebni dvajca, sekoj tret e vishok !:icon_mad:

ThA-BiTcH напиша:
Abe da bese taka ko sto ti vikas, site kje imaa 2 partneri istovremeno i se toa kje bese prifateno, a nemase edno varanje da se sfaka tolku seriozno i se toa...
Za ljubov se potrebni dvajca, sekoj tret e vishok !:icon_mad:

Тоа е кога обајцата или тројцата немаат доволно искреност и широчина. Немој мне да ме ставаш в кош со сите останати медиокритети. Досега требаше да узнеаш дека јас не сум како отанатите, а в сабота и ќе видиш ако дојдеш. Јас не сум од оние кои се поведуваат како дел од масата, како овца во стадото неузанени. Јас имам длабочина, широчина, за медиокритетите несфатлива, непојмлива. Не ме интересираат останатите, туку оние вредните, со думите, своите, како мене.

Izvini ne me tepaj :pos::pos:
I ne znam sto ti znaci toa "ne sum ist ko drugite"
Na forumov sekoj e razlicen po karakter kolku sto primetiv, taka sto uopste ni ni mozam da te sporeduvam so drugi a nemav ni namera :icon_lol:

КОга веламм не сум ист како другите, милам на оној лој кој се поведува под средна вредност на медиокритетство (Вујаклија).
Не сум овца да ме водат, да ми велат што чини или не, сам одлучувам, сам че одлучувам со ѓавлот покер ќе играм во бсмртнота ако поакам, но нема да чинам затоа што: "така требало" или "пупупу што ќе речат комшиите". Никако. Само свој. И не тепам девојки, никогаш, не сум скот, јас сум само луд, но обожувам да ги галам, милувам, макар и со збор убавице.

Може да мислиш дека сакаш двајца, но всушност во едниот си затрескан (да не речам заљубен), а другиот го сакаш. Љубовта не се дели на два дела, или сакаш еден или ни еден.

Двајца во исто време? Секако дека може, но не на ист начин. Вистински можеш да си заљубен само во 1,еден од тие двајца постојано ќе ти биде во мислите и дење и ноќе,што значи не може да мислиш да двајца во исто време...Барем не јас. Може да сакаш двајца,ај кој што пробал нека каже...

АуРоРа напиша:
Двајца во исто време? Секако дека може, но не на ист начин. Вистински можеш да си заљубен само во 1,еден од тие двајца постојано ќе ти биде во мислите и дење и ноќе,што значи не може да мислиш да двајца во исто време...Барем не јас. Може да сакаш двајца,ај кој што пробал нека каже...
За болдираното: ич не си во право за тоа, вистински можеш само еден да сакаш, а да бидеш заљубен во повеќе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom