Дали може да сакаш две личности во исто време?

• Креатор на темата Креатор на темата SLaCk
  • Време на започнување Време на започнување
Да посакуваш двајца тројца четворица е нормална работа
Ама можеш да сакаш.
Воглаво луѓето ги мешаат поимите го сакам и го посакувам посебно девојките.

еј за ова не сум знаел?
јас не гледам тука разлика ,ама ај да размислам малку:uvo:

Ja mislam deka srceto moze da saka samo edna osoba i srceto samo na taa osoba treba da i se pokoloni ljubov i zatoa e najskoncentrirana i taa e edna i edistvena ljubov

Барем јас можам, за другите не знам. Сеа додека си со едната, нема да мислиш на другата, и обратно. Но сепак со тек на време мислам дека нема да може да се издржи такво нешто, и ќе мора да се остане само со една, и нормално, тоа ќе биде од љубов, не со сила.

Јас не ама другар ми можи, едната ја шета претпладне, а другата попладне :).

Ако го прочита некој ова наебав :kesa:.

Јас не ама другар ми можи, едната ја шета претпладне, а другата попладне :).

Ако го прочита некој ова наебав :kesa:.

Тогаш другар ти има или вишок пари или вишок нерви.
Навистина,кое замарање е со еден,а замисли двајца да ги мислиш.Зарем не е тоа премногу за човековиот мозок?

еј за ова не сум знаел?
јас не гледам тука разлика ,ама ај да размислам малку:uvo:
ајде да се разјасниме
сака-значи дека ја сакаш со неа сакаш да бидеш до крајот на ебаниот живот или барем до утре:pos2:
посакуваш-сакаш да ја/го ебеш
сеа јасно ти е?

Навистина,кое замарање е со еден,а замисли двајца да ги мислиш.Зарем не е тоа премногу за човековиот мозок?
Ако ги шета само тогаш не е толку тешко.
Немој и нешто друго да прави со нив, тогаш не знам како се снаоѓа човекот, лавовска машка сила што ти е.

Може, само најчесто е тешко и комплицирано.

Не може.
Може да те привлекуваат различни страни на нивната личност,тоа што го нема едниот да го бараш кај другиот,да си збунет,несигурен,зашеметен од страст:),но вистински да сакаш во исто време двајца,според мене е невозможно.

Не може.
Може да те привлекуваат различни страни на нивната личност,тоа што го нема едниот да го бараш кај другиот,да си збунет,несигурен,зашеметен од страст:),но вистински да сакаш во исто време двајца,според мене е невозможно.
хммм...дефинирај ми го тоа вистински да сакаш...

хммм...дефинирај ми го тоа вистински да сакаш...

Епа тој едниот да го прифатиш таков каков што е,со сите предности и мани и да ти биде доволен,да те исполнува неговото присуство во твојот живот и да не ти остава простор и желба да размислуваш за друг.

Јас гледав на еден порнич кај шо батката сакаше две во исто време.
Едната ја ебеше а другата му го пушеше.

Не може да сакаш 2 во исто време. Тоа би било како да имаш 2 срца кои работат независно едно од друго. А тоа е нели фактички невозможно

Ајде ќе пишам го нема на МСН значи на работа е и не можи да прочита, па и да прочита не е страшно.
Со првата оди неколку години, а вторава му е нова. Со новата се шета низ плоштад и цел град го гледа, а ние седиме и пиеме кафе. Потоа тој доаѓа кај нас договорен со првата. Нема шанси да не го разбери само прашање е на време. Па и јас го дупам вртеше, вртеше :). Ми вели Бучи доста ќе ја грешиш, а таа го слуша шифрираниот разговор и поим нема. Многу фино девојче е, а и другава не е којзнае што, не знам што мисли. Ама лојалноста ми е со него од мене ни збор нема да разбери освен ако не го прочита ова :toe:.

Ако истовремено ти се допаѓаат две особи, тогаш не знаеш што сакаш.
Има разлика меѓу допаѓање и сакање. Истовремено можеш да симпатизираш или посакуваш повеќе личности, но да сакаш можеш или само еден или ниту еден. Повеќе од еден- тешко, скоро невозможно, зошто нема да се работи за потполно исти чувства кон двете особи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom