Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Миланези и Интеристи, славете!!! Најголемиот ваш конкурент за титулата Наполи:pos:, повторно киксна!

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Наполи има добар тим составено кој што ќе прави доста проблеми но кај нив најголем проблем е кратката клупа а сите тука знаеме дека без јака клупа тешко до титула.
Овој проблем кај Наполи највеќе ќе се осети кога ќе имаат ваков згуснат распоред.Едноставно располагаат со краток фонд на играчи кој што ќе можат да играат за викенд и вторник/среда.Според мене заморот си го направи своето и затоа се овие киксови.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.320
Поени од реакции
15.571
Овој проблем кај Наполи највеќе ќе се осети кога ќе имаат ваков згуснат распоред.Едноставно располагаат со краток фонд на играчи кој што ќе можат да играат за викенд и вторник/среда.Според мене заморот си го направи своето и затоа се овие киксови.
Не знам колку беше заморот тука крив, главните играчи одмараа со Киево. Најголем виновник за 0-0 е судијата што не досуди два пенали за Наполи, не секогаш можеш да даваш по 3-4 гола па да не ти биде битен факторот: Судиски грешки.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Не знам колку беше заморот тука крив, главните играчи одмараа со Киево. Најголем виновник за 0-0 е судијата што не досуди два пенали за Наполи, не секогаш можеш да даваш по 3-4 гола па да не ти биде битен факторот: Судиски грешки.
Со првата реченица се потврдува тоа што го пишав пред некој ден/недела дека имаат проблем со кратката клупа т.е нема кој да ги одмара првотимците слична ситуација како што беше со нашата Кошаркарска репрезентација.
Еден пенал имаше сигурно за Наполи но се изнашутираа пенали минатата сезона оваа нека одморат малку. :icon_lol:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Слабо играа, а имаат и голем проблем кога не им играат некои играчи како Маџо на пример. Со него се многу опасни по десната страна, без него таму нема ништо, не стигаат ни центаршут да упатат. Така да и јас мислам дека кратката клупа ќе им биде проблем со оглед на тоа дека играат и во ЛШ.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.320
Поени од реакции
15.571
Слабо играа, а имаат и голем проблем кога не им играат некои играчи како Маџо на пример. Со него се многу опасни по десната страна, без него таму нема ништо, не стигаат ни центаршут да упатат. Така да и јас мислам дека кратката клупа ќе им биде проблем со оглед на тоа дека играат и во ЛШ.
Чекај, не го забележа Зунига? :)

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.924
Поени од реакции
8.801
Колку е само неписмен коментаторот на Телма, незнам кој беше Бранко или Стево(мислам Стево), не е важно и двајцата ми се неписмени ... на крајот вика Фиорентина освои многу важен бод, а Наполи киксирале :tapp: .. па сите знаеме дека Наполи е многу јак, ама Фиорентина не е некоја шугава екипа како Чезена,Бари итн.. Фирентина е име во Италија и не е ништо чудно што освои бод во Неапол

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
ма каков замор почеток на сезона е........и арно ви рече Пупоне - играа со Фиорентина,не можеме да очекуваме како ги газат ! сепак и виолетовите имаат добар старт на сезоната,тука им е Јоветич кој ја пропушти скоро цела ланска сезона

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
Фиорентина имаат добра екипа башка и Јоветич се врати, дечкото е Звер! и мислам дека Фиорентина ќе котира добро на табела годинава!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom