Македонија - Литванија |1/4 финале|, 67:65, ОДИМЕ ВО ПОЛУФИНАЛЕ!!!

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Што му се нафрливте толку на По не знам, така си прифативме ние да не викаат и нема што да му се префрла, сигурно тој во основно не учел историја на Македонија па да знае што е работата со ФИРОМ.
Неаме попаметна работа во 1 ипол, па еве занимација :pos:

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Излези Перо горе на тераса,
ти си херој, а Бо е наша раса.
Крени ги рацете, Литванија е бедна,
Пола Европа клекна, Шпанија е следна !!

:pos::pos:

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
Малце невкусно и непотребно тоа со 354363457437 коментари под постот негов. Посебно оние простачките коментари. Нека пишеле 5-6 објаснувајќи му да не ни се обраќа со ФИРОМ и толку. Многумина не знаат ни што значи кратеницата, така на официјални места ја виделе и така си ја користат, ми се случи мене исто во Шпанија, па од кога фино лепо објаснив немаше никаков проблем.

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.051
Поени од реакции
24.879
Не, сакам да те препорачам за скаут во Литвос Ритас (со тоа ќе го избркаат тој таму што го донел Самарџиски), па да знам што да пишам во препораката за тебе.
Фала на залагањето, ама не сум професионалец на темата, далеку сум од скаут. Јас само го кажувам тоа што секој со здрав вид и разум може да го согледа.

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Ама и сигурно не е до толку неписмен да знае дека државите “обично“ имаат име од еден збор, а ова “нашево“ штом е со големи букви мора да е кратенка од нешто големо. На крај краева само да отвори www.eurobasket.com ќе види дека следниот меч на неговата репрезентација е против F.Y.R. Macedonia од што би заклучил дека сепак разговорното име на неговиот противник е Macedonia. Јас го осудувам и се надевам утре ќе запамти со кого играл!
На твитер на пример цело време не пишува Македонија

paugasol Pau Gasol
Day of preparation for our game tomorrow against Macedonia. Today we'll watch the quarters of the other side of the bracket #Eurobasket2011
9 hours ago

paugasol Pau Gasol
Día de preparación para nuestro partido de semis contra Macedonia. Hoy veremos los cuartos la otra parte del cuadro #Eurobasket2011
9 hours ago

paugasol Pau Gasol
Makedonia has won and will be our rival in the semis. They´re a very dangerous team as they´re showing it #Eurobaket2011
23 hours ago

paugasol Pau Gasol
Macedonia ha ganado y será nuestro rival de semis. Es un equipo muy peligroso como están demostrando #Eurobasket2011

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.884
Поени од реакции
6.950
Можи се поправил откако го бомбардираја на фб :pos:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.320
Поени од реакции
15.571
На твитер на пример цело време не пишува Македонија

paugasol Pau Gasol
Day of preparation for our game tomorrow against Macedonia. Today we'll watch the quarters of the other side of the bracket #Eurobasket2011
9 hours ago

paugasol Pau Gasol
Día de preparación para nuestro partido de semis contra Macedonia. Hoy veremos los cuartos la otra parte del cuadro #Eurobasket2011
9 hours ago

paugasol Pau Gasol
Makedonia has won and will be our rival in the semis. They´re a very dangerous team as they´re showing it #Eurobaket2011
23 hours ago

paugasol Pau Gasol
Macedonia ha ganado y será nuestro rival de semis. Es un equipo muy peligroso como están demostrando #Eurobasket2011
Не знам од кај се сите убедени дека таа фб страна е баш негова :tapp: Секој може да направи фб страна, обично фациве немаат фб страна туку твитер.

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.537
Поени од реакции
2.229
Касно налетав на видеово, ама многу е импресивно да се види каква река од луѓе прославуваа во Тетово:

Kajgana Shop

На врв Bottom