Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата slasa
  • Време на започнување Време на започнување
имат, галиба е Велгошти ова улица, сефте ја слушнав зато опитав дан знајт некој к’ј се најџвит?

Ко шо ми кажвеа дома презимево било од Велгошти,па по некоја логика би требало да е таму ама појма неам поточно кај се наојѓат.

Се чудам како успеавте таков идиот градоначалник да ставите -.- Ке градел типот плажа само за охриѓани во туристички град:tapp:Ова останативе црнци сме изглеа..

Се чудам како успеавте таков идиот градоначалник да ставите -.- Ке градел типот плажа само за охриѓани во туристички град:tapp:Ова останативе црнци сме изглеа..

Прочитај го цел текст пред да постираш.Чоекот мислеше плажа блиску до градо,т за да можат да одат луѓе кои немаат превоз за до другите плажи.

Ќе пишит на влезот од плажата ЗАБРАНЕТО ЗА ТУРИСТИ И КУЧИЊА :D:D:D:D:D:D

Кој ни е крив шо е тој градоначалник? Требит менвење многу работи во градов, арно ама за жал луѓе немат за та работа. :(

Океј така ми изглеаше насловот,не можам да анализирам што мислел..ако е така се извинувам моја грешка:) По толку негови идиотски идеи као тоа со патарините више не знае човек на што да верува:D

Океј така ми изглеаше насловот,не можам да анализирам што мислел..ако е така се извинувам моја грешка:) По толку негови идиотски идеи као тоа со патарините више не знае човек на што да верува:D

Хехе, рака на срце во текстот имаше една идиотска идеја, демек на богатите туристи да им следувале некакви олеснувања, штотијазнам, пошто тие трошеле повеќе од оние што само џаболебареле со едно нескафе цел ден.Си имат моменти чоекон.

И тој самиот понекоаш не е сигурен шо мислит ,би требало да го земат како психолошки феномен :pos:

Иначе ,минвајл ин Охрид ...

И на крај од септември охриѓани не се откажуваат од плажа
icon_at_textsize.gif

Иако календарски есента пристигна уште пред шест дена, глетката на охридскиот кеј деновиве потсетува на летен период.

kej4.jpg

kej56.jpg

Додека едни топлото време го користат за подготвување зимници, најупорните капачи го користат секој миг за да се сончаат на есенското сонце и пливаат во езерските води.

kej3.jpg

kapac2.jpg

Сончевото и стабилно време ќе се задржи и во текот на наредните неколку дена. Според прогнозите на метеоролозите во Охрид не очекува сончево време со слаба доумерена облачност и максимални температури до 22 степени Целзиусови.

OhridNews​

30.09.2011 00:06​

Прочитана е : 321 пат​

© 2011 Ohridnews.com

Дали сеуште 0.5л вода обична ви е 50 денари? (на тие фрижидерите на улица).

Зимам вода , ми бара 50 денари , а кока колата 0.5л колку е ? и таа е 50 денари вели.

Ај реков , не се правам охриѓанец да се ценкам , дај водата ј*боте.

Имав слушнато дека во Арабија водата е поскапа од нафтата , ама не знаев и за Охрид.

Зимам вода , ми бара 50 денари , а кока колата 0.5л колку е ? и таа е 50 денари вели.

Имав слушнато дека во Арабија водата е поскапа од нафтата , ама не знаев и за Охрид.
Си нашол од кого да купиш :DИди си до некоја продавница таму се цените нормални.

Летово се претера со цените.Дојдоа Холанѓани и овдека си помислија готово туризмот ни се разви.Па Словенец однесов во ирски паб и ми вика "Скупо вам је пиво".Пивото 140 ден кригла.Јас само можев да му речам дека е во право.И богами е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom