Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата slasa
  • Време на започнување Време на започнување
Абе да, ние од Охрид најлоши сме, одвај чекаме скопјани да дојдат за да ги изнапцујаме, изнаплукаме, да ги истепаме, да им ги зејме парите........:)
Вие ко ќе дојте едни културни туристи шо сте, абе да не зборвам, глас не ви слушат, ама зато возите ко без мал мозок.
За возенјево јас си знам зато имам 12 конци на глата заради еден проклет скопјанин.возет како да мислет дека патот нивние.

Нека го затворат бе тој Џез Ин!
Шо е ова - наркомани, секти, све таму се збират!
Наместо како другине локали да пуштаат убава музика за мерак, за душа, они со тие наркомански музики...
Сатанизам!

Нека го затворат бе тој Џез Ин!
Шо е ова - наркомани, секти, све таму се збират!
Наместо како другине локали да пуштаат убава музика за мерак, за душа, они со тие наркомански музики...
Сатанизам!

Tи дечко да не посетуваш некој таков локал,со сатанска музика и сл.?Ако за тебе џезот е наркоманска и сатанска музика тогаш...ај ќе си помолчам.

Слушај си го ти Милионерче за мерак за душа... ;)

Абе ангели кутри со чисти душичиња сте вие охриѓаните ;):LOL:

Цел охрид е наполнет со зградииииииии. :mad:
сега прает наспроти луна паркот .

od od nasproti luna park do bejbunar ke gradele zgradi
nz dali imate zaprimeteno na edna od zgradite nasproti luna parkot ima porcina vo saksii na krovot. (otprilika 30)

od od nasproti luna park do bejbunar ke gradele zgradi
nz dali imate zaprimeteno na edna od zgradite nasproti luna parkot ima porcina vo saksii na krovot. (otprilika 30)

Хаха јас приметив пред некој ден бев натака,ама не ги личи некако шо знам не се по мој вкус :unsure:

мене баш убо ми изгледаат, уште ако ја погодат фасадата спрема зеленилото супер ќе бидит..

Ме интересира дали може да се пристапи на местото каде се најдени просториите на тој храм на Изида? И каде се наоѓа Карабегомала односно каде се наоѓа тој локалитет кај што е најден храмот?

Кај Форнети кај амамон е пронајден, а наводно е до општинана.

Цел охрид е наполнет со зградииииииии. :mad:
сега прает наспроти луна паркот .
Следна мета:Спроти Тинекс - Летница.Жртва: паркон пред дирекцијата на Охридско Лето.
--- надополнето: Sep 2, 2011 6:40 PM ---
Охриѓани се “разбудија“ на врвот од Триглав
icon_at_textsize.gif

Охридско - битолска експедиција од клубовите СПД Томорос Пик и СПД Мурато од Битола го искачија планинскиот врв Триглав 2.864 метри највисокиот врв на Јулиските Алпи кој се наоѓа во северо-западниот дел на Р.Словенија.

DSC_2900.jpg

DSC_2907.jpg

DSC_2920.jpg

DSC_2940.jpg

DSC_2946.jpg

Ескпедицијата наиде на идеално сончево време минувајќи низ патеката на седумте триглавски езера. По ноќевањето во највисокиот планински дом Планика, утрото го дочекаа на самиот врв.

Ohridnews​

02.09.2011 10:19

Прочитана е : 785 пати

© 2011 Ohridnews.com.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom