- Член од
- 12 ноември 2008
- Мислења
- 2.304
- Поени од реакции
- 1.775
Имат и такво чудо?
имат, галиба е Велгошти ова улица, сефте ја слушнав зато опитав дан знајт некој к’ј се најџвит?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имат и такво чудо?
имат, галиба е Велгошти ова улица, сефте ја слушнав зато опитав дан знајт некој к’ј се најџвит?
Баш ме интересира колку форумџии не има од охрид?
Баш ме интересира колку форумџии не има од охрид?
Aм шо знам така ми текна да прашам..зш како шо глеам сите се скоро од скопје..хахахАбе шо ќе ти сме![]()
Се чудам како успеавте таков идиот градоначалник да ставите -.- Ке градел типот плажа само за охриѓани во туристички градОва останативе црнци сме изглеа..
Океј така ми изглеаше насловот,не можам да анализирам што мислел..ако е така се извинувам моја грешкаПо толку негови идиотски идеи као тоа со патарините више не знае човек на што да верува
![]()
И тој самиот понекоаш не е сигурен шо мислит ,би требало да го земат како психолошки феноменОкеј така ми изглеаше насловот,не можам да анализирам што мислел..ако е така се извинувам моја грешкаПо толку негови идиотски идеи као тоа со патарините више не знае човек на што да верува
![]()
Си нашол од кого да купишДали сеуште 0.5л вода обична ви е 50 денари? (на тие фрижидерите на улица).
Зимам вода , ми бара 50 денари , а кока колата 0.5л колку е ? и таа е 50 денари вели.
Ај реков , не се правам охриѓанец да се ценкам , дај водата ј*боте.
Имав слушнато дека во Арабија водата е поскапа од нафтата , ама не знаев и за Охрид.
Летово се претера со цените.Дојдоа Холанѓани и овдека си помислија готово туризмот ни се разви.Па Словенец однесов во ирски паб и ми вика "Скупо вам је пиво".Пивото 140 ден кригла.Јас само можев да му речам дека е во право.И богами е.Дали сеуште 0.5л вода обична ви е 50 денари? (на тие фрижидерите на улица).
Зимам вода , ми бара 50 денари , а кока колата 0.5л колку е ? и таа е 50 денари вели.
Ај реков , не се правам охриѓанец да се ценкам , дај водата ј*боте.
Имав слушнато дека во Арабија водата е поскапа од нафтата , ама не знаев и за Охрид.