Пејсажи (исклучиво ваши дела)

Член од
21 мај 2009
Мислења
141
Поени од реакции
29
Одлични слики Nako..само имам една забелешка. Додека сликаш гледај колку што е можно водата да ти рамна. :)

nako

No1
Член од
22 јануари 2006
Мислења
918
Поени од реакции
35
Одлични слики Nako..само имам една забелешка. Додека сликаш гледај колку што е можно водата да ти рамна. :)
да, имам проблем со тоа кога сликам од рака со 7д-то ( ми бега десната страна надоле ), во лајф вјуто има екстра мерач на хоризонтот, но јас си сакам да си гледам од стакленцето

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
да, имам проблем со тоа кога сликам од рака со 7д-то ( ми бега десната страна надоле ), во лајф вјуто има екстра мерач на хоризонтот, но јас си сакам да си гледам од стакленцето
со малку кроп у фотошоп се средуе многу лесно :) do it mate :D

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.193
Поени од реакции
1.083
Каде е ова ако може да ми кажеш би ти бил благодарен. :)
Рила, Бугарија .... Поточно тоа е Мусала ( највисокиот врв на Балканот ) сликано од езерото кај планинарскиот дом .....

Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
Сликиве на одмор ги правев...Не бидете многу строги во критиките, затоа што со Никон L23 фотографирам...:) Иначе фотошоп немам тука користено за ниту една слика..Имам повеќе али овие 5 за почеток...Малку и бегам од темава..

Attachments

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
Сликиве на одмор ги правев...Не бидете многу строги во критиките, затоа што со Никон L23 фотографирам...:) Иначе фотошоп немам тука користено за ниту една слика..Имам повеќе али овие 5 за почеток...Малку и бегам од темава..
Слика нумеро уно, не поставувај централно, слика два, океј е, малку левелс да се средат, слика три, пак, не централно, и од малку пониско можда поубаа би била, слика четири, не, вакви ствари не, слика пет, поширок кадар :)

miki002

Фејл гејмер
Член од
18 февруари 2010
Мислења
369
Поени од реакции
269

Uploaded with ImageShack.us

Сликано е со телефон (nokia e5) со најгрбавата камера што можело да биде (барем сам ја составува панорамата)..... Инаку и tinypic ми праваи resize незнам од која причина баш кликнав да иде во полна големина, не дека е убава сликата ама наредна година се надевам со DSLR ке направам вистинска панорама од местово.

edit: заменет е хостингот на сликата

Kajgana Shop

На врв Bottom