да, имам проблем со тоа кога сликам од рака со 7д-то ( ми бега десната страна надоле ), во лајф вјуто има екстра мерач на хоризонтот, но јас си сакам да си гледам од стакленцетоОдлични слики Nako..само имам една забелешка. Додека сликаш гледај колку што е можно водата да ти рамна.
со малку кроп у фотошоп се средуе многу лесно do it mateда, имам проблем со тоа кога сликам од рака со 7д-то ( ми бега десната страна надоле ), во лајф вјуто има екстра мерач на хоризонтот, но јас си сакам да си гледам од стакленцето
Каде е ова ако може да ми кажеш би ти бил благодарен.
Рила, Бугарија .... Поточно тоа е Мусала ( највисокиот врв на Балканот ) сликано од езерото кај планинарскиот дом .....Каде е ова ако може да ми кажеш би ти бил благодарен.
Слика нумеро уно, не поставувај централно, слика два, океј е, малку левелс да се средат, слика три, пак, не централно, и од малку пониско можда поубаа би била, слика четири, не, вакви ствари не, слика пет, поширок кадарСликиве на одмор ги правев...Не бидете многу строги во критиките, затоа што со Никон L23 фотографирам... Иначе фотошоп немам тука користено за ниту една слика..Имам повеќе али овие 5 за почеток...Малку и бегам од темава..