Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Ул. Васил Главинов? На он.нет ја нема, ниту на гугле :D

Каде може да најдам добар дресер за кучиња? Не некој шупак што ќе го тепа, по можност некој што дресира со кликер.

моженекој го има поставено прашањето претходно, дали органика продавницата за облека и трансерски ствари што беше кај маршалот измеѓу зградите уште работи и ако не дали има слична продавница како таа?

Ја нема повеќе Органика, сега има продавница за кучиња нешто таму(храна, ова-она).

Од каде можам да ја купам книгата 3 metres sobre el cielo у прево 3 метра изнад небо, сакам да ја подарам на една другарка и ме интересира од каде можам да ја најдам.

Абе има ЈСП линија која оди до Матка?

Да не знае некој кај можам да најдам шок бомби и/или солзавец (или слични средства за растерување на стока во човечка форма), потребно ми е за растерување пијаници од кафана, неможам да поднесам повеќе...

ako si za najmuvanje na obezbeduvanje pisi u pp moi drugari se bavat so toa ...profesionalnost do maksimalno nivo ..so site sertifikati i dobra cena

Каде може да најдам добар дресер за кучиња? Не некој шупак што ќе го тепа, по можност некој што дресира со кликер.

Shameless self-bump.

Луѓе бе! Никој не знае добар дресер?

Каде да купам некој најевтини кондоми и колку пари се? :)

Каде да купам некој најевтини кондоми и колку пари се? :)
Најевтини ти се по трафики 10 денари на парче ама џабе ќе ги трошиш тие 10 денари коа ионака е дупнат кондомот.
Инаку Дурекс или Спортекс од 90/110 денари.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom