Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Улицата кај МАТ у центар, Т.Ц Палома БјанкаУл. Васил Главинов? На он.нет ја нема, ниту на гугле![]()
Лелеее... А секој ден идам натакаУлицата кај МАТ у центар, Т.Ц Палома Бјанка![]()
моженекој го има поставено прашањето претходно, дали органика продавницата за облека и трансерски ствари што беше кај маршалот измеѓу зградите уште работи и ако не дали има слична продавница како таа?
Да не знае некој кај можам да најдам шок бомби и/или солзавец (или слични средства за растерување на стока во човечка форма), потребно ми е за растерување пијаници од кафана, неможам да поднесам повеќе...
Каде може да најдам добар дресер за кучиња? Не некој шупак што ќе го тепа, по можност некој што дресира со кликер.
Ова, ми се чини, као сценарио за реклама на Дурекс.Каде да купам некој најевтини кондоми и колку пари се?![]()
Најевтини ти се по трафики 10 денари на парче ама џабе ќе ги трошиш тие 10 денари коа ионака е дупнат кондомот.Каде да купам некој најевтини кондоми и колку пари се?![]()
Пробај контактирај ја Лу од форумов,она разбира тие работи.Shameless self-bump.
Луѓе бе! Никој не знае добар дресер?
Пробај контактирај ја Лу од форумов,она разбира тие работи.