Улицата кај МАТ у центар, Т.Ц Палома БјанкаУл. Васил Главинов? На он.нет ја нема, ниту на гугле
Лелеее... А секој ден идам натака фалаУлицата кај МАТ у центар, Т.Ц Палома Бјанка
Ја нема повеќе Органика, сега има продавница за кучиња нешто таму(храна, ова-она).моженекој го има поставено прашањето претходно, дали органика продавницата за облека и трансерски ствари што беше кај маршалот измеѓу зградите уште работи и ако не дали има слична продавница како таа?
ako si za najmuvanje na obezbeduvanje pisi u pp moi drugari se bavat so toa ...profesionalnost do maksimalno nivo ..so site sertifikati i dobra cenaДа не знае некој кај можам да најдам шок бомби и/или солзавец (или слични средства за растерување на стока во човечка форма), потребно ми е за растерување пијаници од кафана, неможам да поднесам повеќе...
Shameless self-bump.Каде може да најдам добар дресер за кучиња? Не некој шупак што ќе го тепа, по можност некој што дресира со кликер.
Ова, ми се чини, као сценарио за реклама на Дурекс.Каде да купам некој најевтини кондоми и колку пари се?
Најевтини ти се по трафики 10 денари на парче ама џабе ќе ги трошиш тие 10 денари коа ионака е дупнат кондомот.Каде да купам некој најевтини кондоми и колку пари се?
Пробај контактирај ја Лу од форумов,она разбира тие работи.Shameless self-bump.
Луѓе бе! Никој не знае добар дресер?
Баш Лу и' е никот (на кирилица)?Пробај контактирај ја Лу од форумов,она разбира тие работи.