Ima eden decko od KU prodava , okolu 130 evra mislam deka bese, ako si zainteresiran pisi ke ti daam mejl pa dogovori seБарам Fender Squier да си купам
Па сакам да слушнам ваши мислења околу таа гитара.
И дали некој од тука продава таква гитара ?
Guitar Pro би ти свршило работа....ја коа се курчев порано табои коа праев го научив колку толку..и има интересни опцииАбе човеци, барам бесплатен програм, кој функционира као нотна тетратка.
Али да има повеќе опции (пишување бас линија, акорди, квинтоли, септоли, легатирање, стакатирање,разни нотни величини и то) И најважно да може да се принта финалниот продукт т.е. да не биде ко срањено Note Worthy Composer па да искача една композиција у еден уникатен единечен километарски ред...=.=
<3
Да, некој од тука продава таква гитара Имаш контакт информации на ПМБарам Fender Squier да си купам
Па сакам да слушнам ваши мислења околу таа гитара.
И дали некој од тука продава таква гитара ?
Смешко ... поевтино од таму здравје, а сепак не се толку лоши.Можда не е најпогодното место , ама некој да не знае каде може да најдам евтина торба за гитара ? Не ми треба ништо посебно , едноставна торба што ќе ми го издржи гитарчето за пренос едно 2 километра , ама евтина да е .
Случајно да не знаеш што пари се одприлика ? Фала , патемСмешко ... поевтино од таму здравје, а сепак не се толку лоши.
типците у гитар хаус вчера ми рекоа нешо ау преместен е у капиштец, али ќе работел од 7ми јули.Абе Артист работи?
Електрична,акустична?Некоја добра гитара до 400 евра?