Музичка берза, инструменти, музичари, бендови...

• Креатор на темата Креатор на темата rossoner stefan
  • Време на започнување Време на започнување
Барам Fender Squier да си купам
Па сакам да слушнам ваши мислења околу таа гитара.
И дали некој од тука продава таква гитара ? :)

Ima eden decko od KU prodava , okolu 130 evra mislam deka bese, ako si zainteresiran pisi ke ti daam mejl pa dogovori se

Абе човеци, барам бесплатен програм, кој функционира као нотна тетратка.
Али да има повеќе опции (пишување бас линија, акорди, квинтоли, септоли, легатирање, стакатирање,разни нотни величини и то) И најважно да може да се принта финалниот продукт т.е. да не биде ко срањено Note Worthy Composer па да искача една композиција у еден уникатен единечен километарски ред...=.=

<3

Абе човеци, барам бесплатен програм, кој функционира као нотна тетратка.
Али да има повеќе опции (пишување бас линија, акорди, квинтоли, септоли, легатирање, стакатирање,разни нотни величини и то) И најважно да може да се принта финалниот продукт т.е. да не биде ко срањено Note Worthy Composer па да искача една композиција у еден уникатен единечен километарски ред...=.=

<3
Guitar Pro би ти свршило работа....ја коа се курчев порано табои коа праев :D го научив колку толку..и има интересни опции

Еиј, абе ја го иам гитар про, не сум знаел дека може и да се ‘пишува‘ музика.
Фаља ептен. :)

Да, некој од тука продава таква гитара :) Имаш контакт информации на ПМ

Можда не е најпогодното место , ама некој да не знае каде може да најдам евтина торба за гитара ? Не ми треба ништо посебно , едноставна торба што ќе ми го издржи гитарчето за пренос едно 2 километра , ама евтина да е .

Можда не е најпогодното место , ама некој да не знае каде може да најдам евтина торба за гитара ? Не ми треба ништо посебно , едноставна торба што ќе ми го издржи гитарчето за пренос едно 2 километра , ама евтина да е .
Смешко ... поевтино од таму здравје, а сепак не се толку лоши.

Да не има некој да ми позајми дупла педала за свирка.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom