Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Bangkok од Hurt Locker, во најмала рака е 10 пати поинтересен. :D

Него, го гледал некој The Experiment? Дефиниција за глуп филм/сценаријо, и бедна глума.
Неможеш да кажеш за Витакер и Броди дека имале лоша глума. Фантастични глумци се и двајцата одглумиле колку што можеле, колку што им дозволувало сценариото.

B

bucebbb

Гостин
A koj rece deka nekoj saka da se proslavuva,i kako vtoro jas imam gledano preku 10.000 filmovi a vi gi stavam popoznatite namerno zasto jas imam gledano filmovi za koj ti ne si ni slusnal;)
Eve za tebe eden film za domsna zadaca da go najdes da go gledas i da go komentiras pa ti proslavi si se;)Tropa.de.Elite.2

karlovic

имам срце ама имам и фрижидер
Член од
5 ноември 2010
Мислења
616
Поени од реакции
161
бај д веј the killer inside me Кејси Афлек дечкото како ја одработи улгата свака част!Со улогата го надминал братаму Бен,ама сериозно.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.477
A koj rece deka nekoj saka da se proslavuva,i kako vtoro jas imam gledano preku 10.000 filmovi a vi gi stavam popoznatite namerno zasto jas imam gledano filmovi za koj ti ne si ni slusnal;)
Е добро тогаш, гледај да се познати да не не збуниш :)

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Неможеш да кажеш за Витакер и Броди дека имале лоша глума. Фантастични глумци се и двајцата одглумиле колку што можеле, колку што им дозволувало сценариото.
Зошто не можам да кажам? Дека добиле оскари, затоа? Не реков дека не се фантастични глумци, ама во филмот све сакс, све. Од таканареченото сценаријо, па све до глумата, единствено добро нешто беше The Flying Man (y)

Што ако Меси е бомба фудбалер, ако му дадеме топка од тие по 100 ден што скокат многу, и го пуштима во бавча да игра, онака тазе орана. :D

Feeling me?:oops:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Bangkok од Hurt Locker, во најмала рака е 10 пати поинтересен. :D

Него, го гледал некој The Experiment? Дефиниција за глуп филм/сценаријо, и бедна глума.
Наводно оригиналниот, германскиот Das experiment е многу подобар.
--- надополнето: Jun 18, 2011 3:15 PM ---
Зошто не можам да кажам? Дека добиле оскари, затоа? Не реков дека не се фантастични глумци, ама во филмот све сакс, све. Од таканареченото сценаријо, па све до глумата, единствено добро нешто беше The Flying Man (y)
Сценариото е добро бе, мене барем ми беше океј. Филмот не беше ништо посебно, али сценариото е баш добро. Чак што више, читав на википедија, стварно слични експерименти биле изведувани, секогаш со исти резултати.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
--- надополнето: Jun 18, 2011 3:15 PM ---

Сценариото е добро бе, мене барем ми беше океј. Филмот не беше ништо посебно, али сценариото е баш добро. Чак што више, читав на википедија, стварно слични експерименти биле изведувани, секогаш со исти резултати.
Нема да се разубедуваме сега, ама:
1. Го мочаа бе, онака групно се собраа и го мочаа.
2. Нигеров ем уби човек, ем зеде чек од 14000 долари.
3. На еден му стана курот, и беше спремен да стане геј. Онака.
....
12. На крај сите како најдобри другари седнаа надвор и го чекаа автобусот, а пред тоа низ ходниците кога се бркаа со предмети удираа по ѕидовите за да прават галама и да ги уплашат “чуварите“, пази бе режисеру филм со двајца оскаровци имаш, use them well.

Овие ми се онака, први кои ми текнуваат, има и други. Понашањето на “чуварите“, онака за секунда сите станаа негативци, како е можно тоа?

За мене многу по реално ке беше после 14 дена ни трага ни глас од овие што го правеа експериментот и после овие сами да почнуваа да се убиваат, или да играт криенка, или тшо било.

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.561
Поени од реакции
2.524
...ама кој да го гледа...? Германски, пих, фуј...Римејков има познати глумци, а глумците се поважни од приказната

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.325
Поени од реакции
15.577
Пошто сум ограничен со интернет имам еден проблем.Еве една листа од 5 филмови ,кажете ми кој е вреден ,а кој без врска ,знам дека секоj си има свој вкус ,но кажете си го мислењето.

-Bangkok Dangerous
-The Bank Job
-The Italian Job
-Awake
-The Hurt Locker

Iceboy ,да не требаше тоа под спојлер да го ставиш...
Awake дефинитивно.
Италиан и Бенк ми се гледани одамна ама не ги памтам баш, али океј ќе да беа. Харт локер е досаден филм, а првиот го неам гледано.

Kajgana Shop

На врв Bottom