Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Види види ти трансформација...:cool:

Патем ѕирнете му ја официјалната страна. Добро е направена. Досега бар јас немам наидено на вакво нешто.

laceso

Zoomj †
Член од
17 мај 2011
Мислења
422
Поени од реакции
318

YOJIMBO

Филм режиран од легендарниот Акира Куросава во кој главна улога толкува истотака легендарниот Тоширо Мифуне .Инаку филмов е мајка и татко на Last man standing

Самурај без госпдар (Ронин) скитајќи низ Јапонија преживувај ден за ден, патот го носи во едно село во кое две локални банди водат сурова битка за превласт. Тој одлучува да се придружи на едната страна , меѓутоа тој има свои поинакви намери.
Моќен филм ! Впрочем сите на Акира се моќни, поготово Seven Samurai. овој погледни го.
Според мене еден од топ 10 филмски директори, тука се секако Серџо Леоне,Копола,Кјубрик;Хичкок,Орсон...

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Тој не стана онака геј. Гледаш дека цело време збореше за пи*ки, тоа му беше као техника да се прикрие дека е геј цел живот.

Абе ти викам имало вакви вистински експерименти, ова вистина се дешавало.
--- надополнето: Jun 18, 2011 6:04 PM ---
Каде тоа дека бил педер? Дали флешбекот каде што ебава пичка доги стајл, или кога се обиде да дрка на плејбој дур гледа женско? Кое од овие беше показател дека е геј? Не може туку така да нагаѓаш дека е педер само заради простата скрипта.

А тоа дека имало и експерименти, не викам не, ама не биле вакви, нормални луѓе, преку ден да можат да тепат друг човек па и да се соберат групно и да го мочат, i mean, come on...

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.906
Поени од реакции
11.247

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Сликава е од некој најнов филм што се снима сеуште или?
Да, сликата е од најновиот филм на Круз. Филмот е за некаква си рокенрол ѕвезда, а покрај него се појавува и Алек Болдвин. Ама сирот он, ич не личи на рок ѕвезда.:D

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Да, сликата е од најновиот филм на Круз. Филмот е за некаква си рокенрол ѕвезда, а покрај него се појавува и Алек Болдвин. Ама сирот он, ич не личи на рок ѕвезда.

Па богами со HTC в рака. :D

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.336
Поени од реакции
30.685
Филмот се вика Rock of Ages и Том Круз го игра рокерот Stacee Jaxx.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.742
Поени од реакции
27.741
Каде тоа дека бил педер? Дали флешбекот каде што ебава пичка доги стајл, или кога се обиде да дрка на плејбој дур гледа женско? Кое од овие беше показател дека е геј? Не може туку така да нагаѓаш дека е педер само заради простата скрипта.
се насетуваше дека ќе испадне така, барем од 2 причини
кога го тушираше тој и го тераше да се сврти од напред
и интервјуто што му го правеа

може имаше и други ама не ми текнува

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.665
Поени од реакции
34.117
Него, го гледаше некој Sucker Punch?
Ја чекам ја Darling, ја поканив заедно да го гледаме, ме игнорира.

Нашиве убаво го оценуваат, а други ревјуа низ нет што читав докај 6-ка му даваат. У watchlist ми е одамна, али незнаев дека излегол на убава снимка. Ти се дискутира или сакаш да те убеди некој да го пуштиш? : )

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.561
Поени од реакции
2.524
Ја чекам ја Darling, ја поканив заедно да го гледаме, ме игнорира.

Нашиве убаво го оценуваат, а други ревјуа низ нет што читав докај 6-ка му даваат. У watchlist ми е одамна, али незнаев дека излегол на убава снимка. Ти се дискутира или сакаш да те убеди некој да го пуштиш? : )
Ме интересира кои се тие што го оцениле убаво :D, пошто филмов е многу глуп, доволно е 15-20- мин. за да се увериш у тоа. :) Лоша глума, приказна, ликови, итн...

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Аи сега видов на ИМДБ што филм бил овој Sucker Punch. Кој тоа сериозно земал да гледа ваков филм?Само што ќе прочиташ Ванеса Хаџинс одма треба да ти дојде асоцијација од типот : Ни под разно трошење нет за тоа.

laceso

Zoomj †
Член од
17 мај 2011
Мислења
422
Поени од реакции
318
Sucker Punch е многу длабок, тие шо не им се свиѓа не го сватиле.

Kajgana Shop

На врв Bottom