Dzish
unlike any other...
- Член од
- 15 февруари 2007
- Мислења
- 13.994
- Поени од реакции
- 2.689
То е машко... не да беа затнати, туку тинтакосани беа. Неможев да ги исчистам, па ги бушев наново. Не е 100% искоренето, ама утре, планирам да му дојдам до крај. Шофершајбната... изгледа џабе ја вадев.Џиш... виде ли некои од оние каналите за одвод на вода (под хауба на пр.) да не е затнат??? Ако веќе си проверил шофершајбна дали дихтува убаво...
Јас така се думав на Рено 5 од што може вода да влегува... и тоа излезе...
Едит: Сега гледам дека е тоа и кај тебе...
Aj види тро поарно шо има во позадина
На тој удрениот, јас можам да му продадам везен лим, хауба, крило и фар за да си го опраи
Во меѓувреме, му се јавив, се обиде да ми продај комплет лајсни “германски оригинал“ за 180 евра... ама цицам весла јас, не пијам нафта, ги најдов за 2500 денари истите.
Релативно е... Мада очекувам дека ќе биди литар и пол до 2 повеќе од напишаното реално низ град.http://www.reklama5.mk/Details.aspx?ad=7BNByZXfhjo=&type=&new=&file=uxYFy7VMG7ObgS155d6dig==&q=mBoFQF96u/QcJFZhwTLyVKnHQViZiqSpVUnoNCJAKnuWziomXhEcrioVXeSdh7RwLldvlIQCvnaaVaqmq vVjxCxt3ymEzzz73WgwiHl400= i ovaj e dobar na eden moj drugar e ima 15 god. veli deka trosel 6 gradska ??
Зависи кој вози. Познаник мој имаше 200Д, просек низ град му вадеше 10. Ама гаста работење бинарно... до даска дури вози, ја отпушта за семафор. Такви се овие возила, денес го возев... тромав е и сака доста играње со менувачот. Ако некој очекува спортски перформанси... нека си бара бензинец.Вториот е добар.
Таа е потрошњата, 200Д - ти колку очекуваш да троши?