Ако ги фарбам, не е само внатрешноста, и околу знакот треба да се фарбаат. А и вака доста солидно изгледа, па незнам во дилема сум. Со оглед дека некни ме застанаа со веспата и ми залепија велигденска честитка од 500 евра, засега ќе стојат така.Добро е, ептен си напреднал. Ги оставаш вакви раткапните, или ќе местиш со фарбана внатрешност?
Оти толку скапа честитка,не ти бил регистриран моторот ли??...Де ако сакаш кажи оти возам и ја мотор ама немам положено,па да си знам да возам само по потреба...Ако ги фарбам, не е само внатрешноста, и околу знакот треба да се фарбаат. А и вака доста солидно изгледа, па незнам во дилема сум. Со оглед дека некни ме застанаа со веспата и ми залепија велигденска честитка од 500 евра, засега ќе стојат така.
Дека има положено има (А категорија), не знам зошто му стегнале честитка 500 евра... :uvo:Оти толку скапа честитка,не ти бил регистриран моторот ли??...Де ако сакаш кажи оти возам и ја мотор ама немам положено,па да си знам да возам само по потреба...
Изводливо е, мада за тоа треба да се растури цел тапацир, па да се собери од ново. Е сега дали линиите што ги има (како вдлабнатини) се машински удрени и е зафатен горниот дел со дрвото внатре, незнам, ама ако е така, нема шанса да се вратат во првобитна состобја. Сума сумарум, неисплатливо е да се заебаваш со такви работи.Многу добро среден, секоја чест. Инаку дали може некако да се стегнат тапацирите на вратите да не прават "бранови"?
Оти полицакјата не беше ебана, или ако беше слабо се покажал колегата... Според моите познавања казната за возење нерегистрирано возило е 300 евра, оваја ми пиша 500. Инаку, веспата не ми е регистрирана, а регистрацијата е 4000 - 5000 денари. ЈБГ, знаев дека кога тогаш ќе се десиДека има положено има (А категорија), не знам зошто му стегнале честитка 500 евра... :uvo:
Вториот е добар.http://www.reklama5.mk/Details.aspx?ad=sedK37A Yao=&type=&new=&file=uxYFy7VMG7ObgS155d6dig==&q=mBoFQF96u/QcJFZhwTLyVKnHQViZiqSpVUnoNCJAKnuWziomXhEcrioVXeSdh7RwLldvlIQCvnaaVaqmq vVjxCxt3ymEzzz73WgwiHl400= ako ti trebaat delovi !!
--- надополнето: Jun 11, 2011 1:09 PM ---
http://www.reklama5.mk/Details.aspx?ad=7BNByZXfhjo=&type=&new=&file=uxYFy7VMG7ObgS155d6dig==&q=mBoFQF96u/QcJFZhwTLyVKnHQViZiqSpVUnoNCJAKnuWziomXhEcrioVXeSdh7RwLldvlIQCvnaaVaqmq vVjxCxt3ymEzzz73WgwiHl400= i ovaj e dobar na eden moj drugar e ima 15 god. veli deka trosel 6 gradska ??