Од каде бре, кутра душо, дозна дека јас дојдов овде за да ширам партиски пропаганди? Што има врска што денес се регистрирав? Што има врска што денес се регистрирав?
Не се осеќам должно да ти објаснувам, пошто гледам дека си постар член од денешните, што значи дека си од владеачката партија (нели, логички, новите од есдеес, старите од другите).
Нормален си?
Плус(ка) на то, си ми цитирал мислење кое е анти држава.
Факт е дека тоа е партиска доктрина. Ми ја дадоа на ливче да ја поднесам тука.
Те молам, одбиј, и продолжи понатаму. Дискутирај на темата.
Претпоставка со голема веројатност дека не е далеку од вистината, а и да сум грешка тоа не игра никаква улога.
Јас пробувам да дискутрам на темата ама од такви како тебе не иде...
Ние правевме муабет за бруталноста на дел од цајканите, ти спомнуваш бутање на државата т.е државен удар.
Кога има државен удар се менува власта.... ради ова пишав СДСМ
Погоре некој спомна укинување на алфите ради неколку инциденти со нив. Да имаше грам мозок може ќе му текнеше дека не се сите од затвори излезени туку може има некои и фамилии што ранат од таа работа. Некогаш се ефикасни некогаш не, ама Мартин бил брутално убиен од специјалец од единицата тигри....
Плус ради еден човек нема смисла да се укинува нешто што во суштина до некаде работи ефективно.
Убиството не е во ред, без разлика на тоа дали жртвата била крадец, џанак, педер, травестит и т.н ....
Човекот треба да се казни и да се реформира системот.