Portal 2

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
^Сега ме потсети

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Перфекција!

Сум ја играл со ептен мерак... само помалце “скриени“ места имаше од првиот дел.

Делот кога си во просториите од 1940 со легендарниот глас на Cave Jonson..... перверзии и комедии :)

TheTimi

Veni Vidi Vici
Член од
11 јануари 2010
Мислења
768
Поени од реакции
37
Дај сите симнете си го update-от за да играме ко-оп.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Ако имате Џојстик по дома и некој голем монитор (препорачливо LCD ТВ) можете да играте во Split Screen

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.709
Поени од реакции
34.251
Portal gun proper use :)

Него, ја немам пробано 2ката дека овој дома ми е канта, уште малку literally, ама кецот владееше.

Woofer

I'm a very neat monster.
Член од
21 април 2010
Мислења
854
Поени од реакции
325
Ако имате Џојстик по дома и некој голем монитор (препорачливо LCD ТВ) можете да играте во Split Screen

Split screen е закон игравме со брат ми пред некој ден, само ми требаше саат време да го наштелувам контролерот да биде player 2...

TheTimi

Veni Vidi Vici
Член од
11 јануари 2010
Мислења
768
Поени од реакции
37
Moже и на ПЦ сплит скрин ?

Rokerot

The Guitar Addict
Член од
30 април 2007
Мислења
218
Поени од реакции
20
Ја свртевме со другарче co-op мод, на tunngle исто, топ игра нема што... :salut:

Да не знае некој DLC, co-op мапи и слично кај има?

i want MORE. :nesum:

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Ја почнав и јас „играва“... подобро кажано интерактивнава сложувалка.
И прв коментар досега: мееееееееееххх. Дури и полошо отколку што си мислев.

Значи правиш две работи во играва, си држиш W и таа самата те носи напред и си кликаш со левиот клик за да редиш портали (и со десниот одвреме навреме).

А хуморот... епа тој е споредна работа за игра ама и како таква не е ништо посебно. Она топкана со окото беше жива досадија, а ГлаДОС исто не е интереен/на/но. И/Му помина времето. Па уште ко слушнав некои глупи шеги што немаат смисла (или јас не ги сфатив хаха).

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Ја почнав и јас „играва“... подобро кажано интерактивнава сложувалка.
И прв коментар досега: мееееееееееххх. Дури и полошо отколку што си мислев.

Значи правиш две работи во играва, си држиш W и таа самата те носи напред и си кликаш со левиот клик за да редиш портали (и со десниот одвреме навреме).

А хуморот... епа тој е споредна работа за игра ама и како таква не е ништо посебно. Она топкана со окото беше жива досадија, а ГлаДОС исто не е интереен/на/но. И/Му помина времето. Па уште ко слушнав некои глупи шеги што немаат смисла (или јас не ги сфатив хаха).
До кој чаптер си дечко?
Ај сврти ја па суди :)

Kajgana Shop

На врв Bottom