Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

eternum

-- 21 incoming ? --
Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.030
Поени од реакции
1.167
Пошто уште ме држи еуфоријата, ај малку копи-пејст од официјалната :

"... Again it was Hernandez – who else? - lurking within an inch of offisde. But this time, when he applied a finish into the roof of the net to Giggs' probing low cross, the assistant's flag remained down. United, in Sir Alex's 100th European tie at Old Trafford, were ahead. The goal, the Mexican's 18th of the season, owed much to Giggs and O'Shea, whose clever interchange on the right wing cut out Anelka and allowed Giggs the space to dart into the penalty area and measure his killer pass to the far post.

When the net bulged, United's fans took the roof off. The roar was primal, a guttural howl of ecstacy that only a football match of this magnitutde can produce. Sir Alex may have described Chelsea's desire to win the Champions League as an obsession, but he was right when he pointed out United are just as desperate to lift the trophy again. And to do it at Wembley, the scene of the club's first European success, back in 1968... just imagine... "

"... Chelsea boss Carlo Ancelotti withdrew the ineffectual Torres at half-time and threw on Drogba... "

"... How would Carlo Ancelotti's men, two goals down on aggregate, recover from this? United fans didn't think it was possible. Drogba, though, had other ideas. The forward touched on an Essien pass, shook off Vidic's attentions and blasted the ball past van der Sar to give the Londoners hope.
But Park settled the game – and the tie – almost immediately to book a spot in the Champions League last four. The Reds go marching on."

Крај на приказната :)

eternum

-- 21 incoming ? --
Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.030
Поени од реакции
1.167
Еве го и widescreen постерот од двете ѕверчиња

Chicha_and_Park.jpg

Среќа што ФА нема ингеренции за овој меч, одма ќе ги казнеше и двајцата за ..... whatever, anything :baeh:

П.С. Добра ноќ на сите мои мили ѓаволчиња, ви посакувам шампионски соништа :)

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Зделката што ја направи Фергусон, за Чичо ... Боже мој, Ферги е најголем генијалец на цел свет !!!!

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.774
Поени од реакции
12.110
Не дека многу ве сакам ама ајде честито нека ви е.
Дали ќе одите финале или не и дали ќе освоите или не искрено не ме интересира. Уште сме 2 разлика :baeh: така да засега спокоен сум.
Ама како што реков со среќа нека ви е барем англиска во финале да има да не ми скокаат шпанциве.
И ми го направивте ќејфот со манекенкана што не освои ниедна титула нити пак постигна гол.

hYstericAl

Front Bumper
Член од
10 март 2010
Мислења
338
Поени од реакции
335
Некои работи не се купуваат со пари, за се друго постои МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД :drk:

Нека ни е честито пласманот во полуфинале, овој кејф не се купува со пари :vozbud:

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Леле каков секс на Олд Трафорд. Ама атмосвера направивме во Тренд Кафе, лелееееееј ГГМУ !

Член од
6 октомври 2008
Мислења
1.884
Поени од реакции
2.088
Уффф како ми направија мерак ова ѓаволиве вчера! Ова беше дефинитивно најдобар фудбал на Манчестер сезонава. GGMU

B

BooBojan

Гостин
Мораме да бидеме горди на овој Јунајтед!!!!!!!!Ова што го гледаме сезонава од Јунајтед е фантастично!
Ненормална борбеност и љубов кон клубот!Морам да кажам дека јас веке го гледам Јунајтед во финалето!
Интер или Шалке нам ќе ни биде сеедно.Бидејќи реално тие два тима ќе бидат топовско месо за ОВОЈ ЈУНАЈТЕД!!!!
Ја достигнавме врвната форма,сега само ни останува да успееме да ја одржиме до крај на сезона и да подигнеме 3титули!!!
GGMU!

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Денес имаме 2ца славеници, не еден :)
Роденден му е и на Линдегард !!! Големи да растат :)

Kajgana Shop

На врв Bottom