Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Не бе каква грешка...сигурно нема да испаднат од Шалке така да ... :)
Ќе видиме,сепак за да дојш до 1/2 финале,не е случајност,потребно е да се има квалитет.Шаллке не е за потценвење :smir:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.763
Поени од реакции
43.964
Честито момци!! Моментално сум пресреќен! 2 победи над Челзи за 6 дена.. Мераци!! Супер игра од цел тим, мирно, без непотребно брзање и супер изработени голови.. Заслужено сме во полуфинале и со кој и да играме, мислам дека ќе сме фаворити за пласман во Финалето.. Кажав и некни во средата, ќе кажам и сеа.. Пресереќен сум и што Руни повторно е оној Руни кој сите го знаеме.. Браво за Парк, Нани, Чичарито, Рио - играше цел меч со болки во ногата.. Браво за сите, но најголемо браво за ГИГС!! Права легенда!! Човекот може да игра фудбал до 52.. :) Честитки уште еднаш, здравје сега за некој ден победа со комшиките наши и пласман во финалето од ФА Купот.. ГЛОРИ!

eternum

-- 21 incoming ? --
Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.030
Поени од реакции
1.167
off topic :
Да се биде трол е лоша работа, може некој да те спржи со киселина ...

DA DA
NE ZNAM DALI VI TEKNUVA AMA OD 10 PATI 10 POGODIV SHO CE NAPRAJ MANCHESTER
SEGA CHE VE RAZOCARAM I CE VI KAZAM DEKA CE ISPADNITE TO E TO :s
... или со игнор копчето (hint, hint)

on topic :
Имаме огромни шанси Вембли да го посетиме повеќе пати (FA полуфинале, се надевам и финале, а и ЛШ ни се смешка скромно). Конечно она стапот на средина одигра добра утакмица и ако продолжи така у наредните утакмици ќе почнам да го сметам за достоен за овој тим. За другите немам зборови,
purrfect.jpg

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
Браво за играта и честито полуфинале. :smir:
Заслужено

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Честито победа сосема заслужено идете понатаму.Посакував дуел со вас во лигата на шампионите,али шансите да се пласираме ние утре не се реални,али ајде да почекаме да видиме.

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Колеги честито пласман. Јас ги гледам Јунајтед во финалето, ми мириса на уште една титула :)

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
До некаде заслужено, Даворче дај не биди идиот, ТЕ МОЛАМ ! Абе чист гол ни поништија чист гол, Нани излегува сам со Чех, Тери го собори, Тери има жолт, не му дава уште еден, дајте доста, јасно ми е и мене дека никогаш, ама баш никогаш ќе немате менаџер ко СЕРОТ, и играч ко ГИГС, но тоа е ...

Сега за нас ... Боже мој, Фергусон е феномален, немам зборови за овој човек.Парк бе луѓе, абе го гледавте што прави?Овој не е нормален :) ЗА ГИГС, ЗНАЧИ ЗА ОВОЈ ИГРАЧ, НЕ, НЕ НЕМА ЗБОРОВИ ЗА НЕГО, НЕМА ДА ЗБОРАМ.ЕВЕ ДО КРАЈ НА СЕЗОНА НА СЕКОЈА УТАКМИЦА ДА СИ ДАВА ПО 3 АВТОГОЛА, СИТЕ УТАКМИЦИ ДА ГИ ИЗГУБИМЕ И НИШТО ДА НЕ ОСВОИМЕ, ЗА НЕГО НЕСМЕЕ НИКОЈ ДА КАЖЕ ЛОШ ЗБОР, ЌЕ БИДЕ ТУЖЕН ОД СТРАНА НА ХРИСТОВ :) Значи вака среќен, да скокам од среќа, да пејам глори, глори може само едно нешто да ме направи, а тоа се овие феноменални дечки, кој оставаат срце на терен, заедно со легендата на клупата што никад повеќе у фудбалот нема да се роди !!!!!!

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Честитки за победата и исто така за полуфиналето каде очекувам да ги матирате шалке уште на Гелзеркинхен арената!

Kajgana Shop

На врв Bottom