Нема да одите без мене верувај миНего кога сме кај сликава, јас планирам на есен да фаќам патот за ОТ. Доколку веќе има таква иницијатива би сакал и мене да вклучите или пак може да се организираме (тие што се сигурни дека би одвоиле толкава сума на пари, време и сл.) за да го посетиме Театарот на соништата и да си починеме после тоа гледам сеуште скапи карти од wizz air (скопје-лутон/лондон околу 250-300евра), но ако некој нешто има инфо плус нека пише да правиме договор. Јас сум веќе што се вика со една нога таму, само не ми се оди сам ко будала некоја
GLORY!!!
26 Apr UEFA Champions League Schalke A 19:45И кога се игра првата со Шалке?
26ти (вторник)И кога се игра првата со Шалке?
Леле леле пеколни две недели ќе бидат тоа26 Apr UEFA Champions League Schalke A 19:45
01 May Barclays Premier League Arsenal A 14:05
04 May UEFA Champions League Schalke H 19:45
08 May Barclays Premier League Chelsea H 16:10
Хахахах да во право си. Со Арсенал јас мислам е поважна отколку првата со ШалкеСо Челзи ќе одмориме, какво пеколно :tv:
Од оваа со Шити, па се до крај нема важно, неважно, се ама баш се, е важно.BELIEVE !Хахахах да во право си. Со Арсенал јас мислам е поважна отколку првата со Шалке
Имаш виза ? Јас минатото лето пробав за виза, ама REFUSED...така си лупнав 82 евра... ги даваш без да знаеш дали ќе има виза или не... А од 50 луѓе добивале само среќни 3-4ца.. Ако имаш врски кажувај..хаахаНего кога сме кај сликава, јас планирам на есен да фаќам патот за ОТ. Доколку веќе има таква иницијатива би сакал и мене да вклучите или пак може да се организираме (тие што се сигурни дека би одвоиле толкава сума на пари, време и сл.) за да го посетиме Театарот на соништата и да си починеме после тоа гледам сеуште скапи карти од wizz air (скопје-лутон/лондон околу 250-300евра), но ако некој нешто има инфо плус нека пише да правиме договор. Јас сум веќе што се вика со една нога таму, само не ми се оди сам ко будала некоја
GLORY!!!