Нема да одите без мене верувај миНего кога сме кај сликава, јас планирам на есен да фаќам патот за ОТ. Доколку веќе има таква иницијатива би сакал и мене да вклучите или пак може да се организираме (тие што се сигурни дека би одвоиле толкава сума на пари, време и сл.) за да го посетиме Театарот на соништата и да си починеме после тоагледам сеуште скапи карти од wizz air (скопје-лутон/лондон околу 250-300евра), но ако некој нешто има инфо плус нека пише да правиме договор. Јас сум веќе што се вика со една нога таму, само не ми се оди сам ко будала некоја
![]()
GLORY!!!
26 Apr UEFA Champions League Schalke A 19:45И кога се игра првата со Шалке?![]()
26ти (вторник)И кога се игра првата со Шалке?![]()
Леле леле пеколни две недели ќе бидат тоа26 Apr UEFA Champions League Schalke A 19:45
01 May Barclays Premier League Arsenal A 14:05
04 May UEFA Champions League Schalke H 19:45
08 May Barclays Premier League Chelsea H 16:10
ХахахахСо Челзи ќе одмориме, какво пеколно :tv:
Од оваа со Шити, па се до крај нема важно, неважно, се ама баш се, е важно.BELIEVE !Хахахахда во право си. Со Арсенал јас мислам е поважна отколку првата со Шалке
![]()
Имаш виза ? Јас минатото лето пробав за виза, ама REFUSED...така си лупнав 82 евра... ги даваш без да знаеш дали ќе има виза или не... А од 50 луѓе добивале само среќни 3-4ца.. Ако имаш врски кажувај..хаахаНего кога сме кај сликава, јас планирам на есен да фаќам патот за ОТ. Доколку веќе има таква иницијатива би сакал и мене да вклучите или пак може да се организираме (тие што се сигурни дека би одвоиле толкава сума на пари, време и сл.) за да го посетиме Театарот на соништата и да си починеме после тоагледам сеуште скапи карти од wizz air (скопје-лутон/лондон околу 250-300евра), но ако некој нешто има инфо плус нека пише да правиме договор. Јас сум веќе што се вика со една нога таму, само не ми се оди сам ко будала некоја
![]()
GLORY!!!