Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

dR3

Член од
9 септември 2009
Мислења
918
Поени од реакции
542
Честито победа момци, заслужено поминавте понатаму.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.849
Поени од реакции
11.509
Нема што да се коментира, еден е Рајан Гигс, еден е САФ, еден е Манчестер Јунајтед!

GLORY!!!

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
Честито 1/2 финале, ми се исполнија очекувањата со овие 2 победи. Докажа Ферги кој е кој, платија за сите неправди во последните дуели. Головите беа феноменални, изиграа дисциплинирано и борбено и тоа е потполно заслужено полуфинале. Да не коментирам поединечно, ќе кажам само: горд сум на овие момци, ме расположија максимално. Слава Јунајтед!

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Честито победа Гаволи чекориме кон Вембли 3 асистенции на Гигс за 3 гола на Манчестер Јунајтед протв Челси.Иначе целоит тим одигра перфектно денес покажаа кој е кој во Англија :vozbud:

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Доста тврд натпревар, Челзи почна за мене неочекувано напаѓачки и се обиде од старт да израмни. Во тој период Рио беше нестабилен со повредата и добро е што не беше примен гол. Подоцна се стабилизира играта и беше умртвена доволно за да не може Челзи многу да се заканува.

Во основа сите одиграа добро, ги завршија своите задачи на ниво и многу дисциплинирано.

Видич беше феноменален, во одбраната постојано блокираше и расчистуваше, Парк можеби човек на мечот, ни сам не е свесен колку претрча на овој дуел, покриваше во одбрана и секако голот. Руни немаше шанси, но постојано делеше топки, ја контролираше играта, Гигс одличен при голот, ВДС на ниво во неколкуте ситуации.

Мислам дека кој и да биде противник во 1/2 финале (а секако веројатно тоа е Шалке), овој тим на Манчестер ќе биде фаворит и би требало да очекуваме финале на Вембли па таму здравје.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Честито пласман па се гледаме у финале (аген) :)

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Честито победа и влез во финале !!

Денес сите одиграа перфектно, ВДС ѕвер, ако има многу повреди во одбраната ќе може да го играме и како стопер, Рио целата утакмица ја играше со повреда на ногата, за РАЈАН ГИГС немам зборови, и двета натпревари против Челзи ги одигра на маестрален начин, на овој натпревар е изберан и како Мен оф д меч. Уште од почеток кога видов дека Дрогба е на клупа веќе ми беше јасно дека сме во полуфинале, сега останува да видиме кој ќе ни биде противник во полуфиналето.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Тешко Интер утре нешто да направи, со Шалке ќе играме во 1/2 финале, како и да е нема да биде лесно, знаете какви се Германците.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Кај е сега оној идиотот со дојавата :vozbud:

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.540
Поени од реакции
29.107
Супер утакмица. Одлична игра на Кореецот многу го засакав многу борбен станал :) Керик изигра сосема солиден натпреваар. За другите нема што да се каже чиста десетка дури и за Ошеј :) Топ си поминав како за првпат во Бренд одлична атмосфера и многу пцуење кон коментаторот и судијата:icon_mrgr

Kajgana Shop

На врв Bottom