Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
10 јануари 2011
Мислења
72
Поени од реакции
15
Барам женска што ке прима како Челзи а Ќе дава како Манчестер..

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.532
Поени од реакции
8.091
едно прашање до сите!!Кај има фан шоп освен во Аеродром?? зашто таму има дрес само од Руни ,а барам од Чичарито....

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.532
Поени од реакции
8.091
Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Нека му е среќен роденденот на Андо и Линдегард!!

Се надевам дека Андерсон ќе го покажи својот вистински талент и дека ќе успее да фати место во првиот тим.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.849
Поени од реакции
11.509
Него кога сме кај сликава, јас планирам на есен да фаќам патот за ОТ. Доколку веќе има таква иницијатива би сакал и мене да вклучите или пак може да се организираме (тие што се сигурни дека би одвоиле толкава сума на пари, време и сл.) за да го посетиме Театарот на соништата и да си починеме после тоа :icon_lol: гледам сеуште скапи карти од wizz air (скопје-лутон/лондон околу 250-300евра), но ако некој нешто има инфо плус нека пише да правиме договор. Јас сум веќе што се вика со една нога таму, само не ми се оди сам ко будала некоја :pos:

GLORY!!!

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.762
Поени од реакции
43.964
Не објавуваат за да не се насочува јавноста кон трансферите, инаку завршено е веќе со Де Геа :)

Јули месец. Не трошевме ние пари на експонати сезонава па да прибираме пари од дресови уште од сега :icon_lol:
"I haven't signed anything," the 20-year-old said. "I'm happy here and have a contract until 2013, so now the essential target is to get the team into Europe and when the league finishes, we'll see.
"Until the end of the season, nothing will be decided. I've been with Atletico for many years and have real affection for the club. If Atletico want to fight for me then it would be very difficult to leave. It is my club forever."

:D:D

Член од
6 октомври 2008
Мислења
1.884
Поени од реакции
2.088
Него кога сме кај сликава, јас планирам на есен да фаќам патот за ОТ. Доколку веќе има таква иницијатива би сакал и мене да вклучите или пак може да се организираме (тие што се сигурни дека би одвоиле толкава сума на пари, време и сл.) за да го посетиме Театарот на соништата и да си починеме после тоа :icon_lol: гледам сеуште скапи карти од wizz air (скопје-лутон/лондон околу 250-300евра), но ако некој нешто има инфо плус нека пише да правиме договор. Јас сум веќе што се вика со една нога таму, само не ми се оди сам ко будала некоја :pos:

GLORY!!!
Доаѓам и јас рачунај ме! :)

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Честито две победи и помин во финале,би рекол.Заслужено до некоја мера.
И честито за коректната и фер игра на играчите на Манчестер.Добро е што немаше никаков сериозен инцидент,така да се помина во најдобар ред.
Абе?! Наместо да одеш да се исплачеш некаде, ти ми лижеш јајцата. Гони се некаде у неповрат. Честито две победи и помин во финале. Шалке може да излезат подобар противник и од вас. А добро е шо имаше малко по салам судии од тие у Англија па немаше тепачки, иначе тогај сигурно ти ќе се радуваше. Биди поздравен и не биди толко искрен. :)

Честито пласман па се гледаме у финале (аген) :)
Не сам толко сигурен дека ќе се видеме.

Туку, прв пат коо дознајах оти ќе се паднааме со Челзи коментааро ми беше "Добро е, цел свет ќе гледа секс без англиски судии, свето ќе виде кој е кој" и ного ми е мило шо тва се оствари! Не ми е толко мил пласмано у полуфинале колко шо ми е мило оти го преебааме Челзи. Очигледно немаше тука Роман на кој да плаќа за судиски грешки, заебаа го. Оште долго ќе га плаќат ланската сезона, оште ного утакмици ќе ги враќат тие 3-4 последни загулени утакмици. Јунајтед ВРХ!

Kajgana Shop

На врв Bottom