Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
^ А шо требаше Лисандро да му ги скрши двете нозе на Пепе? :)
А ти мислиш дека доколку Пепе се одврзе самиот себе од ланец, Лисандро ке биде способен да стане и да крши нозе ? :)

Член од
2 јули 2009
Мислења
495
Поени од реакции
83
А ти мислиш дека доколку Пепе се одврзе самиот себе од ланец, Лисандро ке биде способен да стане и да крши нозе ? :)
како се викаше оној масакрираниот поради кој Пепе беше казнет 10 натпревари? тој најдобро знае :icon_lol:

Член од
24 јануари 2011
Мислења
523
Поени од реакции
148
^ Ме интересира како се чуствуваше Лисандро после утакмицата после таков котек.Овој Пепе ни другра ни никој не поштува до пред 3 сезони заедно играа сеа го утепа и Мајкаму да дојде и на нејзе главата у гипс ке и ја стави :pos: :pos: :pos:

Freddy Krueger

The Dream Master
Член од
18 март 2009
Мислења
2.236
Поени од реакции
2.028
ни треба дефанзивец како Пепе,едно што е добар,друго што играчите се плашат од него,но стварно треба да се има граница,против лион претера!!

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Пепе е сеа да го пуштиш у либија да се издува и таман за со атлетико.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Златко ја гледал Челзи - Копенхаген па не го гледал Озил. А да престанете да мрчите за Пепе... прав мадридиста... и јас би им удрил ќотек на копуците и тоа повеќе од Пепе. Мамето нивно црначко...оној бузлето црначко Сисоко прв го шутна Пепе.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Златко ја гледал Челзи - Копенхаген па не го гледал Озил. А да престанете да мрчите за Пепе... прав мадридиста... и јас би им удрил ќотек на копуците и тоа повеќе од Пепе. Мамето нивно црначко...оној бузлето црначко Сисоко прв го шутна Пепе.
Не го валкај Раул!

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Веројатно Пепе синоќа требаше да извади шмајзер за судијата Скомина да му додели црвен картон. Дефанзивецот на Реал неколку пати со мајагери потези ги реши противничките фудбалери, а за тоа најчесто беше наградуван со прекршок за него....

Синоќешниот натпревар помеѓу Реал Мадрид и Лион во ЛШ ќе биде запаметен по историската победа на „кралевите“, но и по солидните кунг-фу вештини кои ги прикажа дефанзивецот Пепе.

Португалскиот дефанзивец на Реал Мадрид неколку пати сме го виделе во слично издание, но синоќа дефинитивно беше во елемент. Играчите на Лион неколку пати настарадаа од неговите кунг-фу потези, но за чудо ниту еден од нив не беше санкциониран од судијата.

Пепе доби жолт картон уште на самиот почеток на натпреварот поради стартот над Гуркуф, но до крајот направи неколку стртови од кои се згрозија сите љубители на фудбалот.

Брее па овие напраија како Пепе да е обвинет за убиство. Океј не беше нежен, али овие ептен го напраија као Брус ли. Кунг фу мунг фу, шмајзери терористи...

--- надополнето ---

http://rutube.ru/tracks/4220605.html?v=48fce998136fbb2f1c44ce8b8875013a&&bmstart=200181

Член од
2 јули 2009
Мислења
495
Поени од реакции
83
^треба да ги ставиме во ринг со Ибра и Матераци :pos:
Чисто колку да се знае кој е најјак :icon_lol:

Член од
24 јануари 2011
Мислења
523
Поени од реакции
148
^треба да ги ставиме во ринг со Ибра и Матераци :pos:
Чисто колку да се знае кој е најјак :icon_lol:
Не брави вакви споредби молим ти се :P :):pos:
Се знае кој е кој Ибра и Матераци нека се борат за 2 место :P :) :pos:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Ќе видите сеа дека ќе биде мирен ко мравка наредниве утакмици... :)

Инаку, да пишам желбите и очекувањата за утре... Значи ги посакувам Челзи или Интер а ги нејќам Шалке заради Раул и Барса заради тоа што мразам кога играме со исти противници у краток период. Се нервирав што Милан ни се паднаа у ЛШ втора година по ред, а не ова у еден месец 4 утакмици со еден тим, нема врска што е Барса, и Сантандер да е би ми било глупо...

А од друга страна, се ме влече дека Манчестер ќе ни се падне... :)

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
јас ја гледав бе... ама Озил не изигра на потребното ниво како првите 10 утакмици на почетокот од сезоната...
не беше лош, ама не беше тоа тоа... игра детето ама некако како да не го дава максимумот, може он многу подобро... се убаво трча се движи разигрува, ама некако како да не е тој главниот шо ќе ја презема одговорноста, и некако нема слобода во играта.
затоа делува дека игра слабо мислам...
поздрав и честито пролаз даље :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom