Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
2599179138_small_1-iMvID5Zc.1300375013.jpg

Lass... no no, it's Tazz Diarra. :pos:

^ До кога ке игра овој бе :pos::pos:

--- надополнето ---

Бернабе е неосвоива тврдина: 22 од 22
Реал Мадрид ја забележа 22. победа во низа на домашен терен од почетокот на сезоната и тоа од вкупно 22 одиграни натпревари, кажува статистиката.
Нула стои кај нерешените исходи, нула има и во поразите. Гол разликата на белите во овие натпревари е фасцинантни 75:8.
Успесите на Бернабе, Реал Мадрид ги има во првенството на Шпанија, Купот на Кралот и Лигата на шампионите, момците на Жозе Мурињо се во битка за три трофеи.

Мислам да се знае кој е кој :)

Што ќе праевме ние цела сезона без Озил? Како на среќа го купивме на крај неочекувано, со кои играчи ќе игравме, може со ВДВ ама и тој цела сезона повреди.

Што ќе праевме ние цела сезона без Озил? Како на среќа го купивме на крај неочекувано, со кои играчи ќе игравме, може со ВДВ ама и тој цела сезона повреди.

Кога ќе ми текне само дека бев скептик околу него, и кога викав дека истото што може да го допринесе Озил, може и ВДВ.. :kesa:

Comunicado Oficial: Vicente del Bosque, Rafael Nadal y Plácido Domingo, socios de honor del club

http://www.realmadrid.com/cs/Satell...Placido_Domingo,_socios_de_honor_del_club.htm

Само кај мене не се покажува сликава, или лошо сум постирал !? :)

Се покажува. :))

Утре ги очекувам Шалке, највеке поради Раул. Желба неверојатна истотака ми е двобој со Барса. Јес да би било финале пред финалето, али ако тоа го поминеме, мислам дека титулата е таксана :)

Шо не го постаите и клипчево... прво Пепе доби копачка у глава, после и Сисоко. Е сеа што ова може до некаде да се каже било ненамерно, али и Пепе си го доби. Па на крај сакаше да му покаже каков беше ударот :)

Шо не го постаите и клипчево... прво Пепе доби копачка у глава, после и Сисоко. Е сеа што ова може до некаде да се каже било ненамерно, али и Пепе си го доби. Па на крај сакаше да му покаже каков беше ударот :)

па и режисерот на преносот го постави истово на репетиција, не дека го оправдувам Пепе, ама неговиот удар беше одмазда после се :)

^ А шо требаше Лисандро да му ги скрши двете нозе на Пепе? :)

^^Ама Пепе враќа веднаш :) иначе тешко Лисандро,највеќе ќотек искрепи :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom