Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Абе најпрофитабилен клуб сме последниве години тоалетна хартијо.

Sea za nekoj mesec ke kukate , abe dajte kredit4eeee nemame pariiiii narodot ni gladuvaaaa , vo Spanija ke ima protestiiii , narodot na ulica ke odiii , abe kredit4evdajteee , ke ni go smukate i jajcata ke ni gi izedete pi4ka vi mater ciganska ! Da imase baern takva finansiska politika kako vasiov ako mozam da go narecam fudbalski klub , dosega ke bevme 20 pati sampioni vo LS .. poz cigan4e

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.621
Поени од реакции
14.497
Sea za nekoj mesec ke kukate , abe dajte kredit4eeee nemame pariiiii narodot ni gladuvaaaa , vo Spanija ke ima protestiiii , narodot na ulica ke odiii , abe kredit4evdajteee , ke ni go smukate i jajcata ke ni gi izedete pi4ka vi mater ciganska ! Da imase baern takva finansiska politika kako vasiov ako mozam da go narecam fudbalski klub , dosega ke bevme 20 pati sampioni vo LS .. poz cigan4e
Дај олади дебил еден.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Абе сељо исчисти се од калта, сфаќаш ти најпрофитабилен клуб шо значи? од кого бре да молиме за пари голтар еден, ем не сфаќаш ем се прчиш оди копај нивата, смрдиш преку монитор.

A

apidrone

Гостин
Не сакам да го цитирам...
Али следната година тешко да се сретнеме со Баерн пошо не се знае дали јадните уопште ќе се пласираат :pos:

Член од
24 јануари 2011
Мислења
523
Поени од реакции
148
Не сакам да го цитирам...
Али следната година тешко да се сретнеме со Баерн пошо не се знае дали јадните уопште ќе се пласираат :pos:
Е да си ми жив и здрав.Во право си за ова.И тоа потполно си во право

--- надополнето ---

Епа затоа ОВА Е РЕАЛ а не баерн И ке си трошиме колку си сакаме.А ти ако си исфрутрирам од ПАНДЕВ што ве еб.а не си лечи комплекси тука
П.С:Баерн никогаш нема да биде РЕАЛ

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.910
Поени од реакции
7.481
Не знам што се напињате со УЛИЧАРОВ???Пробав да му објаснам некои работи,али џабе е да му ставаш со сила памет...ако има над 13 години,ова искомплексирано створење ја го бришам профилов овде...
Ах да...како ќе пише сега кога јадеше Бан..?
=))))
Поздрав момчиња.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Мене сеуште ми е желба Баерн да ни падне :) Кралот ке не спаси од оваа криза што ја најави мр спасо

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.621
Поени од реакции
14.497
goche полека добива конкуренција..

Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
Ајде сега Челзи,па да се решиме :)
Што е проблемот со Реал.....Има,дава....Ништо не му може никој....

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.621
Поени од реакции
14.497
Не ми се верува дека чекам да дое 12 саат за да видам со кој ќе се паднеме во четврт-финале.. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom