Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716

Lass... no no, it's Tazz Diarra. :pos:

Член од
24 јануари 2011
Мислења
523
Поени од реакции
148
^ До кога ке игра овој бе :pos::pos:

--- надополнето ---

Бернабе е неосвоива тврдина: 22 од 22
Реал Мадрид ја забележа 22. победа во низа на домашен терен од почетокот на сезоната и тоа од вкупно 22 одиграни натпревари, кажува статистиката.
Нула стои кај нерешените исходи, нула има и во поразите. Гол разликата на белите во овие натпревари е фасцинантни 75:8.
Успесите на Бернабе, Реал Мадрид ги има во првенството на Шпанија, Купот на Кралот и Лигата на шампионите, момците на Жозе Мурињо се во битка за три трофеи.

Мислам да се знае кој е кој :)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716

one...

two...

three...

four...

I know u want me... :tv:

п.с. го примети ли некој Ловрен !? :)

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Што ќе праевме ние цела сезона без Озил? Како на среќа го купивме на крај неочекувано, со кои играчи ќе игравме, може со ВДВ ама и тој цела сезона повреди.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.615
Поени од реакции
14.488
Што ќе праевме ние цела сезона без Озил? Како на среќа го купивме на крај неочекувано, со кои играчи ќе игравме, може со ВДВ ама и тој цела сезона повреди.
Кога ќе ми текне само дека бев скептик околу него, и кога викав дека истото што може да го допринесе Озил, може и ВДВ.. :kesa:

Comunicado Oficial: Vicente del Bosque, Rafael Nadal y Plácido Domingo, socios de honor del club

http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/es/1330010081531/noticia/ComunicadoOficial/Comunicado_Oficial:_Vicente_del_Bosque,_Rafael_Nadal_y_Placido_Domingo,_socios_de_honor_del_club.htm

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Само кај мене не се покажува сликава, или лошо сум постирал !? :)
Се покажува. :))

Утре ги очекувам Шалке, највеке поради Раул. Желба неверојатна истотака ми е двобој со Барса. Јес да би било финале пред финалето, али ако тоа го поминеме, мислам дека титулата е таксана :)

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Шо не го постаите и клипчево... прво Пепе доби копачка у глава, после и Сисоко. Е сеа што ова може до некаде да се каже било ненамерно, али и Пепе си го доби. Па на крај сакаше да му покаже каков беше ударот :)

Член од
2 јули 2009
Мислења
495
Поени од реакции
83
Шо не го постаите и клипчево... прво Пепе доби копачка у глава, после и Сисоко. Е сеа што ова може до некаде да се каже било ненамерно, али и Пепе си го доби. Па на крај сакаше да му покаже каков беше ударот :)
па и режисерот на преносот го постави истово на репетиција, не дека го оправдувам Пепе, ама неговиот удар беше одмазда после се :)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
^ А шо требаше Лисандро да му ги скрши двете нозе на Пепе? :)

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
^^Ама Пепе враќа веднаш :) иначе тешко Лисандро,највеќе ќотек искрепи :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom