Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
^ А шо требаше Лисандро да му ги скрши двете нозе на Пепе? :)

А ти мислиш дека доколку Пепе се одврзе самиот себе од ланец, Лисандро ке биде способен да стане и да крши нозе ? :)

А ти мислиш дека доколку Пепе се одврзе самиот себе од ланец, Лисандро ке биде способен да стане и да крши нозе ? :)
како се викаше оној масакрираниот поради кој Пепе беше казнет 10 натпревари? тој најдобро знае :icon_lol:

^ Ме интересира како се чуствуваше Лисандро после утакмицата после таков котек.Овој Пепе ни другра ни никој не поштува до пред 3 сезони заедно играа сеа го утепа и Мајкаму да дојде и на нејзе главата у гипс ке и ја стави :pos: :pos: :pos:

ни треба дефанзивец како Пепе,едно што е добар,друго што играчите се плашат од него,но стварно треба да се има граница,против лион претера!!

Пепе е сеа да го пуштиш у либија да се издува и таман за со атлетико.

Златко ја гледал Челзи - Копенхаген па не го гледал Озил. А да престанете да мрчите за Пепе... прав мадридиста... и јас би им удрил ќотек на копуците и тоа повеќе од Пепе. Мамето нивно црначко...оној бузлето црначко Сисоко прв го шутна Пепе.

Златко ја гледал Челзи - Копенхаген па не го гледал Озил. А да престанете да мрчите за Пепе... прав мадридиста... и јас би им удрил ќотек на копуците и тоа повеќе од Пепе. Мамето нивно црначко...оној бузлето црначко Сисоко прв го шутна Пепе.

Не го валкај Раул!

Веројатно Пепе синоќа требаше да извади шмајзер за судијата Скомина да му додели црвен картон. Дефанзивецот на Реал неколку пати со мајагери потези ги реши противничките фудбалери, а за тоа најчесто беше наградуван со прекршок за него....

Синоќешниот натпревар помеѓу Реал Мадрид и Лион во ЛШ ќе биде запаметен по историската победа на „кралевите“, но и по солидните кунг-фу вештини кои ги прикажа дефанзивецот Пепе.

Португалскиот дефанзивец на Реал Мадрид неколку пати сме го виделе во слично издание, но синоќа дефинитивно беше во елемент. Играчите на Лион неколку пати настарадаа од неговите кунг-фу потези, но за чудо ниту еден од нив не беше санкциониран од судијата.

Пепе доби жолт картон уште на самиот почеток на натпреварот поради стартот над Гуркуф, но до крајот направи неколку стртови од кои се згрозија сите љубители на фудбалот.

Брее па овие напраија како Пепе да е обвинет за убиство. Океј не беше нежен, али овие ептен го напраија као Брус ли. Кунг фу мунг фу, шмајзери терористи...

17.03pepe1.jpg

--- надополнето ---

http://rutube.ru/tracks/4220605.html?v=48fce998136fbb2f1c44ce8b8875013a&&bmstart=200181

^треба да ги ставиме во ринг со Ибра и Матераци :pos:
Чисто колку да се знае кој е најјак :icon_lol:

^треба да ги ставиме во ринг со Ибра и Матераци :pos:
Чисто колку да се знае кој е најјак :icon_lol:
Не брави вакви споредби молим ти се :P :):pos:
Се знае кој е кој Ибра и Матераци нека се борат за 2 место :P :) :pos:

Ќе видите сеа дека ќе биде мирен ко мравка наредниве утакмици... :)

Инаку, да пишам желбите и очекувањата за утре... Значи ги посакувам Челзи или Интер а ги нејќам Шалке заради Раул и Барса заради тоа што мразам кога играме со исти противници у краток период. Се нервирав што Милан ни се паднаа у ЛШ втора година по ред, а не ова у еден месец 4 утакмици со еден тим, нема врска што е Барса, и Сантандер да е би ми било глупо...

А од друга страна, се ме влече дека Манчестер ќе ни се падне... :)

јас ја гледав бе... ама Озил не изигра на потребното ниво како првите 10 утакмици на почетокот од сезоната...
не беше лош, ама не беше тоа тоа... игра детето ама некако како да не го дава максимумот, може он многу подобро... се убаво трча се движи разигрува, ама некако како да не е тој главниот шо ќе ја презема одговорноста, и некако нема слобода во играта.
затоа делува дека игра слабо мислам...
поздрав и честито пролаз даље :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom