Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Freddy Krueger

The Dream Master
Член од
18 март 2009
Мислења
2.236
Поени од реакции
2.028
Не знам зашто ама Озил ми беше најслаб поединец вчера.Добри имаше многу но како со најмногу жар да играше Рамос.
Не ми се верува дека и ние во четврток правиме претпоставки за утрешната ждрепка.
озил е преморен,мора мурињо на решен натпревар него да го одмара, дечкото премногу трча и се труди!!

иначе честито 1/4 финале,да се надеваме дека до финале ќе одиме!!
иначе за противник го посакувам манчестер јун, поради фергусон и сите лоши изјави што ги дава во изминативе неколку години,демек подвижен циркус сме биле...затоа сака да ни се паднат и да ги посрамотиме,да си ја затне муцката тоа дедото!!

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.585
Поени од реакции
22.303
Не знам зашто ама Озил ми беше најслаб поединец вчера.Добри имаше многу но како со најмногу жар да играше Рамос.
Не ми се верува дека и ние во четврток правиме претпоставки за утрешната ждрепка.
Не знам зошто таква проценка? Поред повеќето медиуми, Озил беше најдобар вчреа, исто така Мурињо го пофали и кажа за некоја година ќе биде еден од најдобрите играчи во светот :toe:

http://www.marca.com/2011/03/17/futbol/liga_campeones/1300316583.html?a=bf98b778e5b78888929e182ae46f8e3a&t=1300366238 9 од 10

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Имаше еден не својствен шут за него во облаци од 30 м,имаше исто така можност за пас до Роналдо(кој збесна) а тој почна да дрибла искомпликува и беше изблокиран.Многу пати избегнуваше дуели а и не се ослободувваше од топка брзо како што знае него се гради па влече кон средината тоа ме иритираше и на крај ќе ја изгубеше.Ова се ситници само,но кога ќе видиш дека немаше кај нас слаби синоќа испаѓа дека он бил :) инаку далеку од тоа дека беше слаб.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
^ Ти најверојатно си навикнал да го гледаш како игра надпросечно, па сеа ова не те импресионирало. Вчера изигра просечно како за него. :)

Кој ќе не сопре !? Груевски !? Јанкуловска !? :pos: :pos:

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
озил е преморен,мора мурињо на решен натпревар него да го одмара, дечкото премногу трча и се труди!!

иначе честито 1/4 финале,да се надеваме дека до финале ќе одиме!!
иначе за противник го посакувам манчестер јун, поради фергусон и сите лоши изјави што ги дава во изминативе неколку години,демек подвижен циркус сме биле...затоа сака да ни се паднат и да ги посрамотиме,да си ја затне муцката тоа дедото!!
И јас сакам да се паднеме ама немој после да плачете на форум

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
Незнам зашто уште го чувате Пепе и не го шитнете.
Таков играч не треба да игра во голем клуб.

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Одличен е Пепе, ама му фали нешто. Ќе го види Мур она шо го напрај, ќе го среди. 99% сум сигурен во ова.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Пепе е за мене најдобар дефанзивец бе, кој може да го помине??? НИКОЈ:pos2::pos2::pos2:

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
Одличен е Пепе, ама му фали нешто. Ќе го види Мур она шо го напрај, ќе го среди. 99% сум сигурен во ова.
Брат тај е психички нестабилен.
Тука ни Фројд не помага, а не па Мурињо.
Решение италијанска лига , по можност у некој од миланските екипи и да се млати со Гатузо/Матераци.
Или пак од камени мост е подобро решение.

merlin

Мадридистика...
Член од
29 јуни 2006
Мислења
543
Поени од реакции
119
Честито 1/4 финале... со малку закаснување, но од срце :)
Беа брилијантни... а за понатаму може и Шахтјар, не се лутиме :) . И да, кога се ждрепките за понатаму?

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Честито 1/4 финале... со малку закаснување, но од срце :)
Беа брилијантни... а за понатаму може и Шахтјар, не се лутиме :) . И да, кога се ждрепките за понатаму?
Утре во 12h на Еуроспорт.

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
^ Ти најверојатно си навикнал да го гледаш како игра надпросечно, па сеа ова не те импресионирало. Вчера изигра просечно како за него. :)

Кој ќе не сопре !? Груевски !? Јанкуловска !?
:pos: :pos: сликава и описот под неа

Freddy Krueger

The Dream Master
Член од
18 март 2009
Мислења
2.236
Поени од реакции
2.028
И јас сакам да се паднеме ама немој после да плачете на форум
за плачење,кој и да изгуби ќе плаче,инаку не сакав ова да биде нешто навредливо,немам ништо против манчестер,туку против ферги и неговите изјави,кој што не се достоинствени за човек како него и против клуб како што е реал!!

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Како бе Озил изиграл слабо?? Изгледа не сме гледале иста утакмица. Озил е новиот Зидан за мене (има уште многу за да го стигне, ама како тргнал...). Елеганција во движење!!

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
Ај честито пласман и од мене, реков дека ќе се прославува ко да сме освоиле ЛШ :)

Иначе мислам оти утре ке ни паднат или Интер или Барса 100% :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom