Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
јас ја гледав бе... ама Озил не изигра на потребното ниво како првите 10 утакмици на почетокот од сезоната...
не беше лош, ама не беше тоа тоа... игра детето ама некако како да не го дава максимумот, може он многу подобро... се убаво трча се движи разигрува, ама некако како да не е тој главниот шо ќе ја презема одговорноста, и некако нема слобода во играта.
затоа делува дека игра слабо мислам...
поздрав и честито пролаз даље :)
А од Бензема си задоволен? :)

Член од
24 јануари 2011
Мислења
523
Поени од реакции
148
Ќе видите сеа дека ќе биде мирен ко мравка наредниве утакмици... :)

Инаку, да пишам желбите и очекувањата за утре... Значи ги посакувам Челзи или Интер а ги нејќам Шалке заради Раул и Барса заради тоа што мразам кога играме со исти противници у краток период. Се нервирав што Милан ни се паднаа у ЛШ втора година по ред, а не ова у еден месец 4 утакмици со еден тим, нема врска што е Барса, и Сантандер да е би ми било глупо...

А од друга страна, се ме влече дека Манчестер ќе ни се падне... :)
Имаме иста желба...И ја сакам да ни се паднат Челзи или Интер,за интер посебно чисто за задоволство.А иначе перфектно би било доколку ни се падне Шалке,Тотенхем или Шактјор реално послаби се од другите екипи.Подобро 1/2 финале него ли трауматично и неизвесно 1/4 финале :)
Тоа се мојте желби за утре т.е денес во 12 :)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
http://sportski.net.hr/nogomet/liga-prvaka/page/2011/03/17/0300006.html

Сега ми е јасно зошто Пепе таке ги тепаше како свои деца. Се наљути зошто му даде судијата уште на старт жут картон и тоа за не толку опасен старт, па се реши да му покаже на судијата на што све е спремен :pos2::pos2::pos2:

Член од
2 јули 2009
Мислења
495
Поени од реакции
83
А Гатузо бе ??!? Немој вакви пропусти :DD
ауу да бе :) да и тој мора да е тука, четворицата мускетари :pos: не дај Боже некогаш да заиграат во иста екипа, пред време ќе откажуваат противниците :)

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
ауу да бе :) да и тој мора да е тука, четворицата мускетари :pos: не дај Боже некогаш да заиграат во иста екипа, пред време ќе откажуваат противниците :)
т.е. сите ќе бидат тепани, на овај или онај начин :)

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
http://sportski.net.hr/nogomet/liga-prvaka/page/2011/03/17/0300006.html

Сега ми е јасно зошто Пепе таке ги тепаше како свои деца. Се наљути зошто му даде судијата уште на старт жут картон и тоа за не толку опасен старт, па се реши да му покаже на судијата на што све е спремен :pos2::pos2::pos2:
Да и ја сум сто посто сигурен дека ради тоа лудуваше, уствари го тестираше судијата дали ќе досудиц уште ден жолт, пошто првиот му го даде ептен брзо и ова после ко гратис си го чувствуваше

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Ајде Шалкеееееееее... :se_ molam

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Ajde Barsa da vi se padni ne bi bilo loso a ??? :) :) :)

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
^
Сакав Баерн, али ај...чул те господ и Барса не би ги одбил.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom