Водителката Миа Костова влегува во македонската "Плејбој" историја!

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде да видиме која колку поскапо ќе ја продаде својата вагина, за ние масовно да ја консумираме.

Леле битнава ствар, 80 годишен старец ќе ја види гола. Животен успех. Бре! Тој живее во палата со 20годишни жени, нако и фрли подолг поглед од 5 секунди еве ве. Иначе сликата што е на насловна од Вест не ме бендисува. Ај да не испадне дека сум љубоморна или нешто слично, да кажам, згодна е. Само сликата не ме бендисува, не знам дали е до положбата на која е седната или нешто друго.

Вака позјапано повече од 5те секунди на Хефнер :P ниту мене не ми се допаѓа некако... спласната е :D

Додека вие страстно гледате во цицките на Миа Костова моментално се случува инфлација на основните продукти на исхрана, тоа не е важно важно цицки голи да има.
Ќе позајмам статус од Фејсбук: Нејќам ум сакам цицки.

оваа е лезбејка сега ми кажаа :smir: џабе се палите :pos2:

23631_100556763315399_100000832273781_12788_7526071_n.jpg

24346_111345812236494_100000832273781_69697_1679371_n.jpg

другарка ми е на фејсбук , често ми пишува на чат јас не и враќав видиш сеа криво ми е
:pos2::pos2::pos2:

Не ве сваќам... прво кога каролина не покажа ништо сите плукавте по неа зашо не покажала ништо, тоа било плејбој бла бла...
Сега се наоѓа некој кој се соблекува и покажува нешто и пак плукате зашто е тоа така срамота било итн итн...
Ебати народот никако да му угодиш

Не бе, имало интервју со Бучковски у Плејбој. Леле еј сите мажи на темава, само јас женско :)
Од мене не се плаши, јас користам презерватив не знам за другиве:toe:

Леле битнава ствар, 80 годишен старец ќе ја види гола. Животен успех. Бре!
Ајде еве за него кај да е ќе умре,поентата мислам дека ја свати која е. PLAYBOY = BRAND = Успех! Тоа е :smir:

Да ти ебам опшеството каде што успех се смета соблекување за Плејбој да ти ебам.
А шо ти заборај дека сме во Македонија и дека живејме барем едно 50 години поназат со сите случувања во светов? На секоја американка во '60-ти и било филмот и нормално НАЈГОЛЕМ успех да биде во плејбој,е па сега кај нас се негде Шеесетти години на 20ти век,по америкаснко сметање на времето :smir:

Се утепала од соблекување, остај се. Ако со топлес се рушат табуата, си останавме заостанати ние. Ви текнува на Волчица !? Таа се соблекуваше топлес на телевизија уште минатата година. Тапа џонсон е Плејбојов и ова е само глупав и краен обид да се купи списанието колку толку и да се збори за него пак.

Македонски Плејбој - „Фејл“ на годината. :tapp:

Се скрши мразот..Машала

Вака позјапано повече од 5те секунди на Хефнер :P ниту мене не ми се допаѓа некако... спласната е :D
Од вест не знаеле да ја сликаат, јака е пи...овај типкава. Им се треселе раце у Вест, им измрдале цицињата.

Само и Плејбој нешто као да е ...или многу шминка или се доста преправени сликиве на ПБ насловната...многу пудрести и бескрвни некако, као куклиња од излог -али ќе чекам оценка и од Тончи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom