Водителката Миа Костова влегува во македонската "Плејбој" историја!

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
15 јули 2007
Мислења
16.825
Поени од реакции
8.930
Познатата водителка Миа Костова ги скрши сите стереотипи дека Македонија е затворена земја и направи одличeн пикторијал за македонското издание на Playboy. Заедно со Маја Ангеловска направија одлична, провокативна фотосесија. Миа и Маја се девојките кои полека ги разбиваат сите табу-теми во земјава, а тоа уште еднаш го докажаа со сесијата која се најде на страниците на македонското издание на Playboy. Фотографиите ги направи познатиот фотограф Дејан Пановски

Mакедонското издание на Playboy на насловната страница на декемвриското издание ги има првите разголени Македонки. По повеќе години барање одговор на прашањето „Која е првата Македонка што ќе се фотогафира за Playboy?“ и по првите два броја на најпознатиот магазин за животен стил на македонски јазик, веќе во третиот број се прекршуваат сите стереотипи.

Познатата водителка Миа Костова ги скрши сите стереотипи дека Македонија е затворена земја и направи одличeн пикторијал за македонското издание на Playboy. Заедно со Маја Ангеловска направија одлична, провокативна фотосесија. Миа и Маја се девојките кои полека ги разбиваат сите табу-теми во земјава, а тоа уште еднаш го докажаа со сесијата која се најде на страниците на македонското издание на Playboy. Фотографиите ги направи познатиот фотограф Дејан Пановски.

Освен разголените фотографии во декемврискиот број на Playboy е објавено и ексклузивно мега интервју со поранешниот премиер Владо Бучковски. Тој во интервјуто изјавува дека СДСМ е подготвена за предвремени избори и тие избори мора да се оддржат:

„Бранко Црвенковски спомена дека ние сме легалисти и ќе се обидеме да дојдеме до избори на демократски начин. Вториот начин да се дојде до предвремени избори е преку улична демократија,“ вели Бучковски во интервјуто за Playboy, додавајќи дека Црвенковски не се исклучува како иден премиер на Македонија. Понатаму тој го коментира владеењето на премиерот Никола Груевски, нарекувајќи го тоталитаристичко и авторитарно. Според него на Груевски не му одговара влез во ЕУ и НАТО, бидејќи тоа би можело да го спречи да владее онака како што знае – тоталитарно.
Naslovna%20PLAYBOY%20508.jpg

Покрај ова, преку страниците на декемврискиот Playboy ќе дознаете кои се најскапите автомобили во 2010 година, најдобрите македонски коктели, ќе се потсетите на големите музички имиња кои ја посетија земјава годинава, ќе видите кои се новите производи на пазарот. Дејан Лилиќ, новиот директор на МНТ, зборува за своите планови како да го крене театарот на цврсти нозе, за Хамлет, за приватниот живот и за свoите неостварени желби.

miamraz2.jpg

Nice!! :icon_bigg

инаку кој е филмот со политикава, зар и во P.B има политика?

Само јас не ја знам оваа?
Ај слика ако може, ама облечена да е? :D

Па кога у Теа има 80-90% политика...али игнорирај ги, глеј ги жмигавциве погоре :vozbud:
Гледам разлика од првиот број каде немаше ни жмигавец ни сијаличка), 4тумбс ап

Ќе остани немажена.
Да не и берам гајлето ама...пошто се декларира као лезбејка, можда да можда не, некако не ме занима. Битно ...уште еден бел бумбар за истото, а црн што не ја тргнала раката.

Да не и берам гајлето ама...пошто се декларира као лезбејка, можда да можда не, некако не ме занима. Битно ...уште еден бел бумбар за истото, а црн што не ја тргнала раката.

Лезбејка била :vozbud: А кога Боки Тртин ќе го сликаат?

го има вториот број на интернет симнете го и таму има гола жена али не од македонија

Код:
http://worldmags.net/men/3630-playboy-november-2010-macedonia.html

Playboy е во прашање! Списание со традиција повеќе од пола век! Хјуџ хефнер (не ми е идол ама ќе го наречам херој) ќе ја види ПРВАТА македонка во PLAYBOY. Е па не мислете дека на типкава црно и се пишува,баш напротив! А и по моја лична претпоставка има добиено СОЛИДЕН кеш! :smir:

Море камшикот и камен да крши со чекан од 15 литри како на Голи Оток....
Тоа треба да се превоспита под хитно.

Playboy е во прашање! Списание со традиција повеќе од пола век! Хјуџ хефнер (не ми е идол ама ќе го наречам херој) ќе ја види ПРВАТА македонка во PLAYBOY. Е па не мислете дека на типкава црно и се пишува,баш напротив! А и по моја лична претпоставка има добиено СОЛИДЕН кеш! :smir:

Леле битнава ствар, 80 годишен старец ќе ја види гола. Животен успех. Бре! Тој живее во палата со 20годишни жени, нако и фрли подолг поглед од 5 секунди еве ве. Иначе сликата што е на насловна од Вест не ме бендисува. Ај да не испадне дека сум љубоморна или нешто слично, да кажам, згодна е. Само сликата не ме бендисува, не знам дали е до положбата на која е седната или нешто друго.

Да ти ебам опшеството каде што успех се смета соблекување за Плејбој да ти ебам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom