Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас сакам за 180 да се помести, па да избегнеме зима.Чудно е што никој не кажал на телевизија ништо за поместувањето на оската, па да се информираат сите да знаат за ова. Поместена е "Земја"-та од својата оска на ротација за само 23,5 степени...
Јас сакам за 180 да се помести, па да избегнеме зима.
А ете прееска гледав на CNN, меѓу стратосферата и термосферата заради дисбалансот на озон, се појавила некоја нова обвивка која ја нарекле мезосфера. Навистина ништо не кажуваат на ТВ, за да се избегне општа паника кај народот :smir:
Инаку, на еРепортер пишува дека ветрот на моменти че достигнел до 80 км/ч.Дуваше толку некаде?
Јас сакам за 180 да се помести, па да избегнеме зима.
А ете прееска гледав на CNN, меѓу стратосферата и термосферата заради дисбалансот на озон, се појавила некоја нова обвивка која ја нарекле мезосфера. Навистина ништо не кажуваат на ТВ, за да се избегне општа паника кај народот :smir:
Инаку, на еРепортер пишува дека ветрот на моменти че достигнел до 80 км/ч.Дуваше толку некаде?
На 20 ноември грмење воопшто не е чудно, напротив нормално е. Уште малку е ноември, нормално е да има врнежи и грмежи. Мене ми е чудно што на никој не му беше чудно што на средина на ноември температурата беше 24 степени, што е претопло, во таа доба веќе треба капути да носат луѓето и да е ладно. Тоа е чудно, а не тоа што грми. Не знам од кога е чудно на средина на ноември и во есен да грми и врне.![]()
Е сега се согласувам со тоа дека зајдоа грмотевициве и дека долго и јако грми, ама тоа е...
Освен дожд и грмотевици, јас ништо не видов од невремево. Изгледа ветерот до одминал центарот на Скопје. А бев и во Тетово и Гостивар, таму исто не беше нешто поинаку. Вестта е класичен обид за сензационализам. Али добро, боље ова отколку да ни го тупат за името![]()
И јас никакво невреме у скопје не видов, ова со најавава не извадиа од памет.НЕВРЕМЕ :pos2:, немаше ни Н од невреме само нормален ноемвриски ден ама изгледа сме заборавиле како изгледа тоа.Се дешава и во декември по кратки да си излеземе на улица некогаш и чудно им е сега на некои
незнам баш толку јаки громови јас до сега немав видено како што беа овие прееска...