Јас како што знам на 5ти...сега утре или на 5ти?
[video]http://www.youtube.com/user/mixbox011#p/u/2/Ff2uLrPre2c[/video]Денес на Сител ќе оди последната Цивилизација, со Иван, а гости ќе бидат Јелена и Марко. Утре во девет е финалето. Ќе трае приближно до полноќ.
Некако многу брзо заврши водството на Тони, ха -.-Толку беше водството за Тони на анкетата на официјалната страна на Срвајвор.
Andrej 8310 glasova. (44.04 %)Goca 609 glasova. (3.23 %)Katarina 1675 glasova. (8.88 %)Toni 8276 glasova. (43.86 %)
Кога се случило тоа?Дали додека биле на островот и додека имало борби?Мене не ми се верува зошто Тони цело време беше во форма и сите партал ги правеше.еве нешто што дознав ама не е сигурно...наводно Тони го каснала некоја си змија мислам водна и едвај преживеал па сега ги тужел организаторите...ако знае некој нешто у врска со ова нека пише:salut:
па колку што разбрав при кај на шоуто а и ако памтиш и не беше баш добар нели беше од нешто болен?Кога се случило тоа?Дали додека биле на островот и додека имало борби?Мене не ми се верува зошто Тони цело време беше во форма и сите партал ги правеше.
Да го каснала,немаше шанси да се бори вака
Ова е само вовед на една голема местенка...До вчера дупло гласови имаше, сега...Некако многу брзо заврши водството на Тони, ха -.-
Mислам дека рече дека имал проблеми со желудникот и дека немал јадено со денови,чуисто се сомневам дека го каснала,секоја сезона слушам такви приказни.па колку што разбрав при кај на шоуто а и ако памтиш и не беше баш добар нели беше од нешто болен?
и јас неверувам ама трач си е трач вреди да се провери )))) а заборавив и ова да го пишам демек се договарале да му платат за в јавност да не излезеMислам дека рече дека имал проблеми со желудникот и дека немал јадено со денови,чуисто се сомневам дека го каснала,секоја сезона слушам такви приказни.